LIVE: κίνηση στους δρόμους
EMOOV V9: 90 χλμ. / ώρα τελική και 100 χιλιόμετρα αυτονομία

EMOOV V9: 90 χλμ. / ώρα τελική και 100 χιλιόμετρα αυτονομία

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα V9 της EMOOV έχει 90 χλμ. / ώρα τελική ταχύτητα και μπορεί να κάνει 100 χιλιόμετρα με μια φόρτιση για σβέλτες και οικονομικές καθημερινές μετακινήσεις.

EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

Η Eurolamp έφερε στη χώρα μας μια νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που υπόσχεται να μειώσει στο ελάχιστο το κόστος της καθημερινής σου μετακίνησης. Η V9 της EMOOV υιοθετεί τη streetfighter αισθητική ενσωματώνοντας ρετρό στοιχεία, όπως ο στρογγυλός προβολέας, ο οποίος είναι τεχνολογίας LED, ενώ η μικρή φιμέ ζελατίνα ενισχύει τη σπορ σχεδίαση του μοντέλου. Στο κέντρο του πίσω τροχού έχει τοποθετηθεί ηλεκτροκινητήρας της εξειδικευμένης στο χώρο QS Motor απόδοσης 4000 Watt,  που έχει αρκετή ισχύ ώστε να επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα να ανεβαίνει με άνεση σε ανηφόρες ακόμα και με 25 μοίρες κλίση. Η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 90 χλμ. / ώρα καθιστώντας το V9 κατάλληλο για όσους έχουν δίπλωμα Α1 ή αυτοκινήτου. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ 3 mode λειτουργίας που διαφοροποιούνται ως προς την απόκριση του γκαζιού, την τελική ταχύτητα και φυσικά την αυτονομία, ενώ υπάρχει και όπισθεν για ευκολία στο παρκάρισμα και τις μανούβρες. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 72V τεχνολογίας NCM και χωρητικότητας 52 Ah που μπορεί να φορτιστεί σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί μόλις 5 ώρες και η αυτονομία αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα.
 


Το σύστημα της πέδησης αποτελείται από δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα» ενώ το CBS (σύστημα συνδυασμένης πέδησης) κάνει πιο αποδοτικό το φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες. Οι τροχοί του είναι αλουμινίου 17 και 16 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 110/70-17 και 140/70-16 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός που συνεργάζεται με μόνο αμορτισέρ πίσω ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς (μαύρο, μπλε, κόκκινο) και κοστίζει 3.790 ευρώ, ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και συναγερμός.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »