LIVE: κίνηση στους δρόμους
Best Moto by LS2: Παράδοση βραβείου στην ESF για το E-Ride E-R Max

Best Moto by LS2: Παράδοση βραβείου στην ESF για το E-Ride E-R Max

Βραβεύτηκε ως το ηλεκτρικό Scooter με την μεγαλύτερη τελική ταχύτητα, καθώς φτάνει τα 130 χλμ./ώρα.

ESF: Νέες επιλογές για αστική e-μετακίνηση

Πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιλογή ενός ηλεκτρικού Scooter είναι τόσο η αυτονομία όσο και η τελική ταχύτητα που πιάνει. Το τελευταίο χαρακτηριστικό βέβαια χωρίζεται σε κατηγορίες, καθώς έχουμε ηλεκτρικά που φτάνουν τα 25 χλμ./ώρα, αυτά που φτάνουν τα 45 χλμ./ώρα και την τρίτη κατηγορία, που τα υπερβαίνει.
Στην ψηφοφορία του θεσμού Best Moto by LS2 για την τελική ταχύτητα των ηλεκτρικών, συμμετείχαν αυτά της τρίτης κατηγορίας και στην πρώτη θέση, με 5.436 ψήφους, ανέβηκε το ESF E-Ride E-R Max - το οποίο και με βάση τις μετρήσεις μας είναι όντως το ταχύτερο, καθώς φτάνει τα 130 χλμ/ώρα.
Ο Όμιλος επιχειρήσεων της ESF FORCE έχει έδρα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και ασχολείται μεταξύ άλλων με την αντιπροσώπευση, εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρικών οχημάτων. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις γραφείων 1.900 τ.μ. εξυπηρετούνται όλες οι δραστηριότητες χάρη στο έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, ενώ στην Επανωμή αναπτύσσονται σε έκταση 15 στρεμμάτων χώροι σεμιναρίων και εκπαίδευσης του προσωπικού, αίθουσες τηλεδιασκέψεων, αποθηκευτικοί χώροι και φυσικά γραφεία.
 Η παράδοση του βραβείου έγινε στο κατάστημα της ESF FORCE στην οδό Στέφανου Σαράφη 15 στο Αιγάλεω.