net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ποιότητα κατασκευής δείχνει πολύ υψηλή από την πρώτη επαφή, με προσεγμένη βαφή και πολλές μελετημένες λεπτομέρειες.

Αισθητική-Ποιότητα

Αν το μούτρο του R 1200 RS σας θυμίζει αυτό του S 1000 XR, δε σας γελούν τα μάτια σας. Με τους δίδυμους προβολείς και το κάθετο LED, το μπροστινό φέρινγκ διαφέρει στην απουσία του κάτω χείλους και στο λίγο διαφορετικό σχήμα στη βάση της ζελατίνας.
Η ποιότητα κατασκευής δείχνει πολύ υψηλή από την πρώτη επαφή, με προσεγμένη βαφή και πολλές μελετημένες λεπτομέρειες. Υπάρχουν κομμάτια που προσθέτουν πόντους εμφανισιακά μα δεν ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό, όπως το κάλυμμα Pure του ρεζερβουάρ, μια μεταλλική ανοξείδωτη επιφάνεια στο πάνω μέρος του ντεπόζιτου αντί για το απλό πλαστικό της βασικής έκδοσης.

Ανάλογη αίσθηση χλιδής πηγάζει και από τα όργανα με το υβρίδιο αναλογικού στροφόμετρου και μιας μεγάλης ψηφιακής οθόνης. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, καθώς φροντίζει να είναι πάντοτε ευδιάκριτη, ενώ εκπλήσσει με την ταχύτητα προσαρμογής της. Περνάς κάτω από μια γέφυρα και σε κλάσμα δευτερολέπτου τη βλέπεις να σκουραίνει στη σκιά και να ξαναφωτίζει μόλις βγεις στον ήλιο. Δίχως υπερβολή, πρέπει να είναι η πιο ευκρινής οθόνη που θυμάμαι να έχω συναντήσει σε μοτοσικλέτα. Παραμένει, δε, εξίσου γοητευτική και το βράδυ με τον κόκκινο φωτισμό.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ