net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανανεωμένο σχεδόν στα πάντα και παντού το νέο SH300i της Honda.

Honda SH300i

Το ριζικά ανανεωμένο SH300i μας επανασυστήνεται, φιλοδοξώντας να διατηρήσει όλα τα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο πετυχημένο στις προηγούμενες υλοποιήσεις του και να ανεβάσει παράλληλα τον πήχη πιο ψηλά! Τα καταφέρνει;

 
+: Ομοιογένεια, φιλικότητα, γραμμική απόδοση, ευελιξία, χώρος κάτω από την σέλα, ABS, Top Box στον εξοπλισμό. 

-: Φρένα με ελαφρώς σπογγώδη αίσθηση, προστασία από τον αέρα 

Τιμή: 5.500 ευρώ 
Χρώματα: Λευκό - Pearl Cool White, Μαύρο -  Pearl Nightstar Black, Γκρι ματ - Matt Cynos Grey Metallic, Ασημί - Moondust Silver Metallic, Κόκκινο - Pearl Siena Red, Μπλε - Pearl Pacific Blue


Μπορεί τα SH οι περισσότεροι να τα γνωρίζουν από τις σχετικά πρόσφατες εκδόσεις στα 150 και 300 κ.εκ. αλλά το γενεαλογικό δένδρο της οικογένειας έχει τις ρίζες του βαθιά χωμένες στο παρελθόν, μετρώντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, τριάντα χρόνια ιστορίας. Σε αυτό το διάστημα πωλήθηκαν συνολικά ένα εκατομμύριο δίκυκλα που έφεραν τα αρχικά SH (=Small Honda σε περίπτωση που αναρωτιέστε) στην ονομασία τους, νούμερο που δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο. 

Με μια τόσο μακρόχρονη και επιτυχημένη ιστορία πίσω του, το νέο SH300i είναι προφανές ότι σηκώνει μια πολύ βαριά κληρονομιά στις πλάτες του, στην οποία προστίθεται φυσικά και η προσταγή για βελτίωση σε σχέση με την εξαιρετική προηγούμενη έκδοση. 

Πολύ δύσκολη λοιπόν η αποστολή του scooter αυτού και η Honda, αναγνωρίζοντας ότι έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν, προχώρησε σε μια εκ  των βάθρων ανανέωση, αφήνοντας λίγα πράγματα χωρίς να τα αλλάξει.



 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ