ESF: Η λύση στον γρίφο της ηλεκτρικής μετακίνησης

Ωφελήσου από την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά” και απόκτησε εύκολα το επόμενο scooter σου από την ESF. Δες τόσο εύκολο είναι.

ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

Η ESF έκανε πρόσφατα δυναμική είσοδο στην Ελληνική αγορά διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά scooter που θα κάνουν τις μετακινήσεις σου πιο οικονομικές από ποτέ. Μάλιστα, διαθέτει και πολλά μοντέλα που μπορείς να τα οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα, φέρνοντας έτσι νέους αναβάτες στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης και των δυο τροχών. Στη γκάμα της προσθέτονται συνεχώς νέα μοντέλα και πλέον διαθέτει scooter με δυο μπαταρίες που δίνουν αυτονομία μέχρι και 150 χιλιόμετρα. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα επαγγελματικά μοντέλα που θα γίνουν πολύτιμα εργαλεία στα χέρια όσων εργάζονται στον κλάδο της διανομής και των μεταφορών.

Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να αποκτήσεις ένα ηλεκτρικό scooter, καθώς έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά” που επιδοτεί το 20% της αξίας του δικύκλου με μέγιστο τα 800 ευρώ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς την ESF και να πάρεις προσφορά για το scooter που σε ενδιαφέρει. Η διαδικασία είναι απλή και το έμπειρο προσωπικό θα σου εξηγήσει τη διαδικασία βήμα – βήμα, ώστε να έχεις το μέγιστο όφελος. Οι τιμές των ηλεκτρικών scooter της ESF ήταν ήδη προσιτές και πλέον με την κρατική επιδότηση μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα και να μπεις στον μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές δοκιμές του X-Line και το R8 E-Bike της ESF.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αθήνα

  • Στέφανου Σαράφη 15, Αιγάλεω

Τηλ: 210-5757227

Θεσσαλονίκη

  • Ηλέκτρας 5, Καλαμαριά

Τηλ: 2310-805180 και 2310-805181

  • Ρήγα Φεραίου 24, Καλαμαριά


e-mail: info@esforce.gr
www.esforce.gr