ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Action Bikes: Δώρα με την αγορά CFMOTO, Royal Enfield και Zeeho

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Action Bikes: Δώρα με την αγορά CFMOTO, Royal Enfield και Zeeho

Με την αγορά νέας μοτοσυκλέτας των εταιρειών CFMOTO, Royal Enfield και Zeeho έχεις τα 2 πρώτα service δώρο και έκπτωση 10% στα αξεσουάρ.

Η ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Action Bikes ανήκει στο επίσημο δίκτυο των εταιρειών CFMOTO, Royal Enfield και Zeeho που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει πολλές επιλογές για κάθε χρήση από τουριστική έως αστική, ενώ πλέον δεν λείπουν ούτε οι ηλεκτρικές προτάσεις για όσους θέλουν μέγιστη οικονομία μέσα στην πόλη. Το έμπειρο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Η Action Bikes γνωρίζοντας τη δυναμική και τις προοπτικές των συγκεκριμένων κατασκευαστών προσφέρει τα δυο πρώτα service δωρεάν και 10% έκπτωση στα αξεσουάρ με την αγορά κάθε καινούργιας μοτοσυκλέτας CFMOTO, Royal Enfield ή ηλεκτρικού scooter της Zeeho.
 



Όταν έρθει η ώρα του service οι έμπειροι μηχανικοί θα αναλάβουν τη συντήρηση και την επισκευή της μοτοσυκλέτας σου τηρώντας κατά γράμμα τις διαδικασίες που ορίζει ο κατασκευαστής και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γνήσια αξεσουάρ που θα εκτοξεύσουν την πρακτικότητα και θα σου επιτρέψουν να δώσεις τη δική σου πινελιά. Τέλος, στην ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Action Bikes θα βρεις επώνυμα ελαστικά των εταιρειών Michelin, Pirelli, Dunlop, Metzeler και Bridgestone για κάθε χρήση και κάθε δίκυκλο.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τυρταίου 3, Π. Φάληρο
Τηλ.: 210 9410121
Email: efstathiou@actionbikes.com.gr
Facebook: Action Bikes
Instagram: efstathiou_actionbikes
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »