MEGA Test Ride Event στην Auto Motor House με δώρα για τους συμμετέχοντες

MEGA Test Ride Event στην Auto Motor House με δώρα για τους συμμετέχοντες

Η Auto Motor House στο νέο της κατάστημα στα Χανιά, γιορτάζει με ένα πολυήμερο Test Ride Event που έχει ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου, λήγει στις 4 Οκτωβρίου, και όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα.

Η Auto Motor House στο κατάστημά  της στα Χανιά διοργανώνει MEGA Τest Ride Event με best seller μοντέλα των εταιριών
CFMOTORoyal EnfieldMoto Morini και Zeeho.
 
Tα καταστήματα της  Auto Motor House σε Κρήτη και Σύρο ανήκουν στο επίσημο δίκτυο των εταιριών CFMOTORoyal Enfield, Polaris, Moto Morini, Βrixtron, Motron, Malaguti, Italjet, GPX  και Zeeho.
 
Το νέο κατάστημα της Κρήτης  βρίσκεται στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων - Κισσάμου στο ύψος του Κόμβου Χρυσής Ακτής και στο μαραθώνιο Test Ride Event διάρκειας 65 ημερών οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δούν από κοντά τη μεγάλη γκάμα σε μοτοσυκλέτες, scooter κ.λ.π., να κλείσουν Test Ride στα παρακάτω μοντέλα
 

  • CFMOTO 800MT
  • CFMOTO 700MT
  • Royal Enfield Himalayan 450
  • Royal Enfield HNTR 350
  • Moto Morini X-CAPE
  • Moto Morini SCR Seiemmezzo
  • Zeeho AE8+ (E-Scooter)
ΚΑΙ να κερδίσουν πολλά και διαφορετικα δώρα!
 
Αρχικά, όλοι όσοι συμμετέχουν παίρνουν δώρο ένα spray αλυσίδας ή spray σιλικόνης της κορυφαίας εταιρίας στο είδος της Repsol, ενώ παίρνουν αυτόματα μέρος σε μία κλήρωση, όπου ο τυχερός θα κερδίσει ένα μπουφάν μοτοσυκλέτας Oxford και ένα κράνος SMK που θα ανακοινωθεί με την λήξη των Test Rides στις 4/10. Η συμμετοχή στην κλήρωση δεν προϋποθέτει την οποιαδήποτε αγορά προϊόντος παρά μόνο την συμμετοχή στα Test Rides.
 

Τα δώρα συνεχίζονται με την αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας, αφού με κάθε αγορά Moto Morini ή CFMOTO 800cc ο αναβάτης παίρνει δώρο: ένα μπουφάν Oxford και ένα spray αλυσίδας ή σιλικόνης Repsol, ενώ με την αγορά όλων των μοντέλων από 50 έως και 800cc τα δώρα είναι τα εξής: κράνος SMK, κλειδαριά δισκοφρένου Oxford, spray αλυσίδας ή σιλικόνης Repsol αλλά και τα λιπαντικά για το 1ο service  της Repsol.

Παράλληλα, στις αγορές των μοντέλων 700ΜΤ & 800ΜΤ υπάρχει δώρο επώνυμη βαλίτσα χωρητικότητας 44 ή 48lt αντίστοιχα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τα δώρα πολλά, όλα τα μοντέλα best sellers και σε αναμένουν να κλείσεις το ραντεβού στου στην Auto Motor House.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για περισσότερες πληροφορίες

Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου, Κόμβος Χρυσής Ακτής
Τηλέφωνο: 211 770 5800
Facebook
Mail: info@automotorhouse.gr