LIVE: κίνηση στους δρόμους
Θα είναι έτσι το φημολογούμενο τουριστικό μοντέλο της Bimota, που θα βασίζεται στο Tesi;

Θα είναι έτσι το φημολογούμενο τουριστικό μοντέλο της Bimota, που θα βασίζεται στο Tesi;

Η Bimota ετοιμάζει και τουριστικό Tesi!

Η Bimota, η οποία έχει πάρει μια νέα πνοή ζωής χάρη στην Kawasaki και την συνεργασία τους, φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να παρέχει σπορ μοτοσυκλέτες.

Πιο συγκεκριμένα και από τα πλέον επίσημα χείλη, η Bimota είναι έτοιμη για την δημιουργία μιας τουριστικής μοτοσυκλέτας με γονίδια Tesi!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Τουριστική μοτοσυκλέτα με μπροστινό σύστημα Tesi

Η Bimota Tesi είναι φυσικά γνωστή, για το μοναδικό μπροστινό σύστημα της, το οποίο δεν φέρει καμία άλλη μοτοσυκλέτα στον κόσμο. Αν και αρκετές μοτοσυκλέτες τουρισμού, ιδιαίτερα μεγάλου κυβισμού και μεγέθους, εξοπλίζονται με εναλλακτικά μπροστινά αντί πιρουνιού, αν τα σχέδια της Bimota προχωρήσουν, τότε μιλάμε για την πρώτη τουριστική μοτοσυκλέτα στον κόσμο που θα εξοπλίζεται με αυτό το πολύ εξειδικευμένο σύστημα.
 

Με τον κινητήρα με κομπρέσορα 200 ίππων της Kawasaki

To νέο τουριστικό μοντέλο αυτό, φυσικά θα φοράει το τετρακύλινδρο μοτέρ του Tesi H2: Την υπερτροφοδοτούμενη μονάδα της Kawasaki, που αποδίδει 200 ίππους, για την περίσταση.
 

Παρουσίαση στα επόμενα 2 χρόνια – Επίσημη επιβεβαίωση

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο MCN, ο επικεφαλής της Bimota, Pierluigi Marconi, δήλωσε για το νέο μοντέλο: «Ετοιμάζουμε κάτι με το πλαίσιο του Tesi και θα το δούμε ή του χρόνου, ή την μεθεπόμενη χρονιά. Μέχρι τώρα, τα Tesi κατασκευάζονταν μόνο στην κατηγορία των sportbikes.  Θα θέλαμε να βάλουμε το όνομα Tesi και σε μοτοσυκλέτες Adventure, Tourer και παρόμοιες».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »