net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα CRF1000L Africa Twin θα είναι μια άριστη τουριστική μοτοσυκλέτα.

Δύο εντυπωσιακοί χρωματισμοί για την Αφρικάνα.

Τα κατάλληλα χέρια και τα σωστά λάστιχα μπορούν να κάνουν τέτοιες ομορφιές.

Honda Africa Twin: Πλήρη τεχνικά και φωτό

Μετά από μια σειρά βίντεο, δύο teaser και μια πρώιμη παρουσίαση, μόλις τώρα η Honda έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες press kit του νέου CRF1000L Africa Twin, με πλήρη τεχνικά και 100 φωτογραφίες.

 
Με τόση εκτενή και απλωμένη στον χρόνο δημοσιότητα που φρόντισε να εξασφαλίσει η Honda για το νέο της Africa Twin, πρακτικά υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία που δε γνωρίζαμε. Αναλυτικά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά σας τα έχουμε ήδη παρουσιάσει τον Ιούλιο.
Ένα από τα στοιχεία που δεν είχαμε αφορά στις διαδρομές των αναρτήσεων του, δηλαδή του ανεστραμμένου πιρουνιού 43 χλστ. και του αμορτισέρ της Showa, οι οποίες είναι 230 χλστ. μπροστά και 220 πίσω. Όσον αφορά στις ρυθμίσεις, το πιρούνι είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ πίσω προσφέρεται προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς.

Το δεύτερο μυστήριο που είχε απομείνει αναπάντητο αφορούσε στις διεθέσιμες ρυθμίσεις S1, S2 και S3 για τη χειροκίνητη λειτουργία του DCT κιβωτίου. Αυτές λοιπόν, σύμφωνα με το press kit της Honda, αφορούν τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν ηλεκτρονικά οι σχέσεις, δηλαδή ρυθμίζει την ταχύτητα με την οποία γίνονται οι αλλαγές.

Ίσως το πιο ωραίο στοιχείο της πλήρους παρουσίασης του νέου Africa Twin πάντως είναι το τεράστιο φωτογραφικό αρχείο με 100 φωτογραφίες. Για να τις απολαύσετε σε όλο τους το μεγαλείο, τις έχουμε ανεβάσει όλες στη σελίδα μας στο Facebook σε πλήρη ανάλυση, οπότε κάντε μια βόλτα από εκεί και καλή διασκέδαση!

Πλέον δε μένει παρά να μάθουμε τις τιμές στην ελληνική αγορά για τις τρεις εκδόσεις της μοτοσυκλέτας: Βασική, με ABS και Traction Control, με DCT, ABS και Traction Control.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ