net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια Royal Enfield 750 κ.εκ

Κατασκοπευτικό: Δικύλινδρη Enfield 750 κ.εκ

Η ινδική εταιρία, σχεδιάζει εδώ και καιρό, να ξεκινήσει μια νέα σειρά μοτοσυκλετών που θα τροφοδοτούνται από μεγαλύτερους κινητήρες, σε μία προσπάθεια να διευρύνει το αγοραστικό κοινό της σε όλο τον κόσμο.

 
Μια τέτοια, μεγαλύτερου κυβισμού Royal Enfield ¨πιάστηκε¨ από το φωτογραφικό φακό στην Ινδία. Πληροφορίες για τη νέα μοτοσυκλέτα δεν είναι γνωστές, αλλά  οι κατασκοπευτικές λήψεις αποκαλύπτουν ότι βασίζεται σε ένα τροποποιημένο πλαίσιο της Continental GT, με συμβατικά αμορτισέρ και δισκόφρενα μπροστά και πίσω.
 
Πέρυσι, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της εταιρείας για το 2ο τρίμηνο 2016-17, ο προϊστάμενος της Royal Enfield, κ. Siddhartha Lal, επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει η παραγωγή μίας εντελώς νέας μοτοσυκλέτας φέτος. Επί του παρόντος, η Royal Enfield κατασκευάζει μοτοσυκλέτες που τροφοδοτούνται με κινητήρες 350 και 500 κ.εκ. Η κυκλοφορία αυτού του νέου μοντέλου, θα τους βοηθήσει να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό στην αγορά. Η Royal Enfield σκοπεύει να πάρει ποσοστό από  τις πωλήσεις της Harley Davidson Street, με την κυκλοφορία αυτής της νέας δικύλινδρης μοτοσικλέτας 750 cc.
 
Η εταιρεία θα βασιστεί σε μια νέα γραμμή παραγωγής, για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση, αφού οι  πωλήσεις των μοτοσυκλετών Enfield αυξήθηκαν εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να το κάνουν. Εκτός από αυτό, πολλά χρήματα επενδύονται και στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.
 
Η Ινδία δεν είναι πια μια αγορά που βασίζεται στις χαμηλές τιμές. Ήδη εταιρίες όπως οι Ducati, Harley Davidson, Triumph, Suzuki, Honda, Yamaha  διατίθενται εκεί και οι πωλήσεις τους αυξάνονται. Έτσι, για να συμβαδίζει με την αγορά και να ανταγωνιστεί τους μεγάλους κατασκευαστές, είναι λογικό και η Royal Enfield να αυξήσει τον αριθμό των μοντέλων της.

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ