Με θήκη για ποτό

Μια Royal Enfield 350 μετατράπηκε σε Scrambler μετά από εκτεταμένες επεμβάσεις σε πλαίσιο και ανάρτηση, ενώ απέκτησε και θήκη για ποτό στο ρεζερβουάρ.

Η Maratha Motorcycles ειδικεύεται στο να μεταμορφώνει μοτοσυκλέτες της Royal Enfield και αυτή τη φορά κατασκεύασε ένα Scrambler με βάση μια 350. Πέρα από τον κινητήρα, τίποτα δεν θυμίζει την αρχική μοτοσυκλέτα και στο χειροποίητο ρεζερβουάρ είναι ζωγραφισμένος ένας χάρτης, αφού ο ιδιοκτήτης είναι ναυτικός.

Το τιμόνι έχει σηκωθεί αρκετά και στο εμπρός μέρος υπάρχουν δυο διαγώνια τοποθετημένοι προβολείς  και η εξάτμιση καταλήγει στο κέντρο της μοτοσυκλέτας κάτω από την ουρά. Το ψαλίδι είναι χειροποίητο και φιλοξενεί το μονό αμορτισέρ, ενώ το εργοστασιακό πιρούνι έχει αντικατασταθεί από ένα ανεστραμμένο της WP. Οι ακτινωτοί τροχοί με τα τρακτερωτά ελαστικά συμπληρώνουν ιδανικά τη scrambler εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Δεν γνωρίζουμε αν έχουν γίνει επεμβάσεις στον κινητήρα, αλλά οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι μπορεί να πιάσει τα 170 χιλιόμετρα την ώρα και φρενάρει αποτελεσματικά χάρη στα δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Την παράσταση βέβαια κλέβει το μικρό μπουκαλάκι από ουίσκι, που είναι μέσα σε μια διάφανη θήκη τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά του ρεζερβουάρ. Ο λόγος ύπαρξής του βέβαια, παραμένει… μυστήριο. 

Πηγή: RushLane.com