net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι και η πολύ καλή κάλυψη από τον αέρα είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του Silver Wing με τον ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα.

• Honda Silver Wing 600 ΑΒS 2006

Τιμή:  3.100 ευρώ
To Silverwing 600 ξεφεύγει από τα στενά όρια του κόσμου των scooter και προτείνει στον απαιτητικό οδηγό μια νέα φιλοσοφία μετακίνησης, όπου πρωτεύοντα ρόλο παίζει η άνεση και η πρακτικότητα, ενώ αυτοσκοπός είναι η απόλαυση της διαδρομής και όχι η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο. Οι επιδόσεις του είναι εγγυημένες, χάρη στον πολύ καλό κινητήρα, ενώ οι Ιάπωνες έχουν φροντίσει και για την άνεση και χώρους με το παραπάνω. Παράλληλα, το Silver Wing μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην καθημερινή μετακίνηση με τα ταξίδια (μικρά ή μεγάλα, δεν παίζει ρόλο) να περνούν σε δεύτερη μοίρα. 
Το mega scooter της ιαπωνικής εταιρείας, άλλωστε, μπορεί να παίξει με άνεση το ρόλο του καθημερινού εργαλείου. Γι αυτό, φροντίζει ο απόλυτα φιλικός χαρακτήρας του και το σωστό ζύγισμα του πλαισίου που του επιτρέπουν να ελίσσεται με άνεση ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αν και με λίγη περισσότερη προσπάθεια σε σχέση με τα μικρότερα scooter. Στο ταξίδι, από την άλλη, το Silver Wing θα βρεθεί ακριβώς στο στοιχείο του προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα. Γι αυτά ευθύνονται η καλή προστασία από τον αέρα, η σέλα/καναπές για δύο αλλά και ο δυνατός και πολιτισμένος κινητήρας καθώς και το μαλακό set up των αναρτήσεων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 2K, Y/Ψ, 8β
Κυβισμός (κ.εκ.) 582,2
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 49/7.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 5,4/5.500
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 16
Βάρος (κιλά) 215
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα) Δ.Α.

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ