net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οιο μικροί τροχοί προσδίδουν απίστευτη ευελιξία στη GTS, που αποτελεί το πιο διαχρονικό σχεδιαστικά scooter στα 250 κ.εκ.

• Vespa GTS 250 i.e. 2009

Τιμή: 2.600 ευρώ
Η Vespa GTS είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της αισθητικής περασμένων δεκαετιών, οι οποίοι, όμως δε θέλουν να απαρνηθούν την εξέλιξη της τεχνολογίας. Πρόκειται για ένα καθ’ όλα σύγχρονο σύνολο που ακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη, «ντυμένο», όμως, με το κλασικό, μοναδικό και αναλλοίωτο στο χρόνο κοστούμι των Vespa. 
H GTS έχει σχεδιαστεί για γρήγορη κίνηση μέσα στην πόλη και αυτό καταφέρνει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Χάρη στην ιδανική κλιμάκωση του αυτόματου κιβωτίου, αλλά και στην ικανοποιητική ισχύ που παράγει ο γνωστός Quasar κινητήρας, η Vespa εκκινεί γρήγορα από το φανάρι, ακόμη και αν στη σέλα της βρίσκονται δύο άτομα. Στους μποτιλιαρισμένους δρόμους δε θα δυσκολευτεί καθόλου, με το βάρος της να βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα από του ανταγωνισμού και τους μικρούς τροχούς να δίνουν μία ανάλαφρη αίσθηση στην κατασκευή, θυμίζοντας μοντέλο μικρότερης κατηγορίας. Τα φρένα κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα σταματήσουν γρήγορα το ιταλικό scooter, ενώ και οι αναρτήσεις θα τα καταφέρουν αρκετά καλά με τις κακοτεχνίες των δρόμων, εκτός βέβαια αν έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες λακκούβες και ψηλά κάθετα εμπόδια. Μικρά ταξίδια βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι, δεν υπάρχει προστασία από τον αέρα. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 1K, Y/Ψ, 4Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 244
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 22/8.250
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 2/6.500
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 9,2
Βάρος (κιλά) 105
Τελική Ταχύτητα (χλμ./ώρα) 145

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ