Μικρά Adventure με λιγότερα από 6.000 ευρώ

Ευκολία χειρισμών, χαμηλή κατανάλωση, άνεση και προστασία από τον αέρα είναι τα συστατικά που κάνουν τις μικρές on-off ιδανική επιλογή για να μπεις δυναμικά στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Και το κυριότερο; Χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη!

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Όχι μόνο υπόσχονται ταξίδια, αλλά στέκονται και στο ύψος των περιστάσεων, αφού η όρθια θέση οδήγησης, η ζελατίνα, η άνετη σέλα και η μεγάλη αυτονομία επιτρέπουν στον αναβάτη να ξεκινήσει για μακρινούς προορισμούς χωρίς δεύτερη σκέψη. Ταυτόχρονα, η ευελιξία, το μικρό βάρος και η ευκολία χειρισμών τις καθιστά ιδανικές για τις καθημερινές μετακινήσεις εντός πόλης, ενώ λόγω ζελατίνας και φέρινγκ κάνουν πιο εύκολη και άνετη τη μετακίνηση για όσους χρησιμοποιούν ανοιχτούς δρόμους, σε σχέση με μια γυμνή μοτοσυκλέτα. Επιπλέον, το χαμηλό κόστος απόκτησης και συντήρησης και το γεγονός ότι μπορούν να οδηγηθούν με Α2 δίπλωμα τις κάνει ιδιαίτερα ελκυστικές για όσους αναζητούν την πρώτη τους μοτοσυκλέτα. Το σημαντικότερο προσόν τους; Η προσιτή τιμή που δεν ξεπερνάει τα 6.000 ευρώ!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • BBB

    Ξερνάω... απλά... αν θες κάτι να κάνεις περιπέτειες στα κυβικά αυτά πάρε εντούρο ή καθαρὀαιμο... όχι τις υπανάπτικτες φθηνορέπλικες των μεγάλων γουρουνιών (που ούτως ή άλλως για χώμα είναι και πάλι υποδεέστερες των εντούρο).

      6