net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα έκδοση από χαρτί!

Το νέο μοντέλο της Yamaha, MT-10, σίγουρα αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς από εμάς. Αν το κόστος απόκτησης φαντάζει υψηλό, η Ιαπωνική εταιρία, μας παρέχει ένα εναλλακτικό τρόπο να το αποκτήσουμε.

 
Μπορείτε και εσείς να κατασκευάσετε το δικό σας MT-10 σε κλίμακα 1 προς 15 χρησιμοποιώντας εξ ολοκλήρου χαρτί. Σίγουρα θα χρειαστεί να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή και να έχετε αρκετή όρεξη για να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
 
Ο εκτυπωτής πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία, όπως επίσης να προμηθευτείτε και ένα ψαλίδι και αρκετή ποσότητα κόλλας. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κατασκευή στο σπίτι μόνος ή με παρέα και το συνολικό κόστος περιλαμβάνει την κατανάλωση χαρτιού καθώς και του μελανιού του εκτυπωτή.

Αφού εκτυπώσετε όλες τις λεπτομέρειες σε κόλλες Α4, τοποθετήστε το κάθε κομμάτι, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Μπορεί να πρόκειται για χαρτί, μοιάζει όμως με το πραγματικό μοντέλο και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Όλα τα κομμάτια που είναι απαραίτητα για την κατασκευή, θα τα βρείτε χωρισμένα σε τρία τμήματα, τμήμα1, τμήμα2, τμήμα3. Αφού εκτελέσετε όλη τη διαδικάσια σωστά, τότε θα έχετε ένα μικρό MT-10 σε προσομοίωση.

Μπορεί μια βόλτα με τη συγκεκριμένη κατασκευή, να μην είναι εφικτή, θα σας αφήσει παρόλα αυτά, την γλυκιά ικανοποίηση της δημιουργίας.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ