Νέο E-Shop από τη Motoway
Νέο E-Shop από τη Motoway
  • Νέο E-Shop από τη Motoway
  • Νέο E-Shop από τη Motoway

Νέο E-Shop από τη Motoway

- Τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας.
- Αποκλειστικές προσφορές που φτάνουν το -50%.
- Παράδοση σε 1-3 ημέρες και δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 60 ευρώ.
- Mε την εγγραφή σας κερδίζετε απευθείας 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας

Η αλήθεια είναι ότι το να διαλέγεις και να αγοράζεις ό,τι θέλεις από την άνεση του σπιτιού σου αποτελεί μια μεγάλη διευκόλυνση στην καθημερινότητα και η Motoway, όντας μια εταιρεία που αντιλαμβάνεται τον παλμό της σημερινής εποχής, προχώρησε στην εγκαθίδρυση ενός σύγχρονου E-Shop, όπου η τεράστια γκάμα εταιρειών που διαθέτει στο κομμάτι του εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας είναι διαθέσιμη προς αγορά από τους αναβάτες. Ο σχεδιασμός του είναι επικεντρωμένος στο να κάνει την εμπειρία πλοήγησης και αγορών απλή και ευχάριστη για τον χρήστη, με όλα τα προϊόντα να είναι εντεταγμένα σε αντίστοιχες κατηγορίες ώστε πάντα να βρίσκεις αυτό που θες.

Αποκλειστικές προσφορές που φτάνουν το -50%

Πέρα από την – απαραίτητη – μπάρα των νέων παραλαβών, όπου ο αναβάτης μπορεί να βλέπει πάντα τα τελευταία εξαρτήματα και τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό, υπάρχει και μια μπάρα αποκλειστικών προσφορών για τα εγκαίνια του E-shop, η οποία αφορά μια μεγάλη πληθώρα αξεσουάρ, με εκπτώσεις που ξεκινούν από 10% και φτάνουν μέχρι και 50%. Όσον αφορά την πληρωμή, το E-Shop της Motoway υποστηρίζει τρεις διαφορετικές μεθόδους (Viva Wallet, αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση), ώστε ο καταναλωτής να διαλέξει αυτή που τον βολεύει καλύτερα για τις αγορές του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παράδοση σε 1-3 ημέρες και δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 60€

Την εύρυθμη λειτουργία του E-shop εγγυάται η μέχρι τώρα πορεία της Motoway, που πέρα από την τεράστια γκάμα αξεσουάρ, είναι και ο αποκλειστικός εισαγωγέας των Benelli, Keeway, MBP, Ecooter και Super Soco στην Ελλάδα, με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και πολλούς αφοσιωμένους και ικανοποιημένους πελάτες. Τα προϊόντα που δίνονται μέσα από το E-shop έχουν την εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, ενώ η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Μάλιστα η αποστολή (που γίνεται σε όλη την Ελλάδα) είναι δωρεάν, αν οι αγορές ξεπερνούν σε συνολική αξία τα 60€!

Mε την εγγραφή σας κερδίζετε απευθείας 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά

Για να μπορεί ο αναβάτης να μην χάνει καμία εξέλιξη για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα, υπάρχει και το Newsletter του E-shop, το οποίο θα ενημερώνει τον εκάστοτε εγγεγραμμένο για όλες τις νέες αφίξεις και τις προσφορές. Η εγγραφή στο Newsletter γίνεται ακόμα πιο δελεαστική, καθώς συνοδεύεται από μια έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία! Η εξυπηρέτηση πελατών είναι το κλειδί σε όλες τις επιχειρήσεις – και ακόμα πιο έντονα στα E-Shop – οπότε η ομάδα της Motoway έχει επενδύσει σε αυτόν τον τομέα. Για κάθε πληροφορία, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, E-Mail, ή της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που έχει στηθεί μέσα στο E-Shop, ώστε να εξυπηρετηθεί άμεσα.