Πρώτη Ματιά στη Νέα Royal Enfield Guerrilla 450

Πρώτη Ματιά στη Νέα Royal Enfield Guerrilla 450

Τον Ιούλιο η παρουσίαση της νέας Guerrilla 450
Υγρόψυκτος κινητήρας 452cc και μοντέρνα τεχνολογικά χαρακηριστικά
Μαύροι καθρέφτες, άνετη σέλα και ζάντες αλουμινίου
Με σύστημα Tripper Navigation, στρογγυλή οθόνη και κομψή εμφάνιση

Τον Ιούλιο η παρουσίαση της νέας Guerrilla 450

Η διεθνής κυκλοφορία της Royal Enfield Guerrilla 450 έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Οι παρουσιάσεις της εταιρείας μεταδίδονται ζωντανά στα κοινωνικά της δίκτυα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω YouTube και Instagram. Η Guerrilla 450 παρουσιάζεται για πρώτη φορά με το νέο της λογότυπο, το οποίο έχει κατατεθεί για κατοχύρωση εμπορικού σήματος από το 2023.
 

Υγρόψυκτος κινητήρας 452cc και μοντέρνα τεχνολογικά χαρακηριστικά

Η Guerrilla 450 εξοπλίζεται με τον υγρόψυκτο κινητήρα 452cc που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Himalayan 450. Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με μοντέρνα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως ο στρογγυλός LED προβολέας και τα LED φλας. Αναμένουμε επίσης ότι και στην πίσω όψη τα φώτα θα είναι και αυτά LED, όπως και στη Himalayan.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μαύροι καθρέφτες, άνετη σέλα και ζάντες αλουμινίου

Ο σχεδιασμός της Guerrilla 450 συνδυάζει μοντέρνες γραμμές με πρακτικά στοιχεία. Το σμιλεμένο ρεζερβουάρ και η ουδέτερη θέση οδήγησης προσφέρουν άνεση στον αναβάτη. Οι μαύροι καθρέφτες και οι ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα προσδίδουν ένα στιβαρό και κομψό στυλ στη μοτοσικλέτα. Η σέλα είναι σχεδιασμένη για άνεση και υποστήριξη, ενώ οι ζάντες, πιθανότατα 17 ιντσών, εξασφαλίζουν την σταθερότητα της μοτοσυκλέτας. Η εξάτμιση που φαίνεται στην προφίλ όψη της Guerrilla 450 φαίνεται να είναι η ίδια με αυτή που βρίσκεται στη νέα Himalayan. Υπάρχει επίσης μια μικρή προστατευτική πλάκα που προστατεύει το μπροστινό μέρος του κινητήρα, αλλά δεν τυλίγεται γύρω από τους σωλήνες εξάτμισης της Guerrilla 450 όπως κάνει στη Himalayan.
 

Με σύστημα Tripper Navigation, στρογγυλή οθόνη και κομψή εμφάνιση

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της νέας Guerrilla 450 είναι το σύστημα Tripper Navigation. Αυτό το σύστημα, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στα πιο πρόσφατα μοντέλα της Royal Enfield, επιτρέπει τη σύνδεση με το τηλέφωνο μέσω Bluetooth για πλοήγηση. Η νέα μοτοσικλέτα διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη στρογγυλή οθόνη που ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις, παρέχοντας καλύτερη ορατότητα και κομψή εμφάνιση. Η νέα Royal Enfield Guerrilla 450 αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον συνδυασμό της παραδοσιακής αισθητικής και της σύγχρονης τεχνολογίας. Η μοτοσικλέτα αυτή αναδεικνύει την ικανότητα της Royal Enfield να καινοτομεί διατηρώντας παράλληλα την κλασική της γοητεία. Ανυπομονούμε για την επίσημη κυκλοφορία της και τις πρώτες οδηγικές εμπειρίες.