net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στόχος του BMW F700GS είναι να παραμείνει εκ των κορυφαίων της κατηγορίας!

Πιο ώριμο και αρμονικό αισθητικά το F 700 GS σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Πρώτη δοκιμή: BMW F700GS

Το F650 GS ήταν μια από τις καλύτερες μοτοσικλέτες στα μεσαία on-off. Η BMW αποφάσισε να το φρεσκάρει ολοκληρώνοντάς το ακόμη περισσότερο χωρίς να αλλάξει στο ελάχιστο τον άκρως φιλικό χαρακτήρα του.

 
Το 800άρι F650GS παρουσιάστηκε από τη γερμανική εταιρεία το 2007 ως αντικαταστάτης του ομώνυμου μονοκύλινδρου μοντέλου. Από πλευράς συνολικής απόδοσης, η μοτοσικλέτα ήταν απλά σε άλλη κατηγορία σε σχέση με εκείνο, καλύτερη σε όλα τα σημεία και με ένα κατά πολύ ισχυρότερο και δικύλινδρο πλέον κινητήρα στα σωθικά της. 

Με το F 800 GS να αποτελεί το μεγάλο αδερφό, το 650 είχε ένα πιο πρακτικό-ασφάλτινο χαρακτήρα και μια πιο προσιτή τιμή που το έκαναν εμπορική επιτυχία καθώς μπορούσε να κάνει σχεδόν τα πάντα, με την ίδια ευκολία και φιλικότητα. 

Για το 2013, το γνωστό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας «μεγαλώνει», μετονομάζεται σε «700», αυξάνει την ισχύ του, φρεσκάρεται σχεδιαστικά και βελτιώνει σημαντικά την ενεργητική του ασφάλεια αποκτώντας όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά καλούδια, στάνταρ ή προαιρετικά. Στόχος του να παραμείνει εκ των κορυφαίων της κατηγορίας, κάτι που όπως θα δούμε παρακάτω το καταφέρνει…και με το παραπάνω!

Οι αλλαγές με μια ματιά

Σχεδίαση
• Νέα ζελατίνα
• Νέο φτερό
• Νέα πλαϊνά πλαστικά
• Νέο κάλυμμα φλας και πίσω στοπ
• Νέα γραμματοσειρά στα όργανα

Εργονομία
• Νέοι διακόπτες
• Στάνταρ δείκτης καυσίμου και θερμοκρασίας

Κινητήρας
+4 ίπποι
+0,2 Kgm ροπής

Ασφάλεια
Δεύτερος δίσκος μπροστά
Στάνταρ ABS
Προαιρετικό Traction Control

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ