QJ MOTOR: Ποια μοντέλα θα έρθουν στην Ελλάδα

QJ MOTOR: Ποια μοντέλα θα έρθουν στην Ελλάδα

Η QJ MOTOR έρχεται στην Ελλάδα με μια πλήρη γκάμα scooter και μοτοσυκλετών από 125 έως 800 κυβικών, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις των αναβατών σε κάθε κατηγορία.

QJMOTOR: SRT 550s Πολυτελές On - Off στην Α2

QJMOTOR: SRT 700 S Κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης

H QJ Motor ξεκίνησε ως κέντρο εξέλιξης, αρχικά κινητήρων, από την οποία «ψώνιζαν» πολλοί επώνυμοι κατασκευαστές παγκοσμίως, η επιτυχία της σε αυτό το κομμάτι την μεγάλωσε απότομα. Έτσι το επόμενο big think ήταν να κατασκευάσουν μοτοσυκλέτες για άλλες εταιρείες και brands. Όλο αυτό της έδωσε τεράστια τεχνογνωσία, αφού κατασκεύαζε (και ακόμα το κάνει) μοτοσυκλέτες οι οποίες είχαν υψηλό επίπεδο συναρμολόγησης. Όταν απέκτησε λοιπόν αυτή την τεχνογνωσία, αποφάσισε να βγάλει δικές της μοτοσυκλέτες με το δικό της Brand το QJ MOTORS, επομένως η συνταγή είναι δοκιμασμένη, τα μοντέλα της είναι όντως καλά. Θα τοποθετηθεί και θα πάρει μερίδια αγοράς και στην Ελλάδα (όπως το έχει κάνει όπου έχει μπει), το ερώτημα είναι σε εμάς, που θα τοποθετηθεί καθώς κοιτάει το επάνω ράφι.

QJ MOTOR ο κινέζικος κολοσσός στην Ελλάδα
Κέντρο εξέλιξης μοτοσυκλετών σε παγκόσμιο επίπεδο
Αυτά είναι τα πρώτα 11 μοντέλα που θα έρθουν
Το ερώτημα δεν είναι αν είναι καλά, το ερώτημα είναι από ποιες εταιρείες θα «κλέψει» πωλήσεις καθώς κοιτάει στο πάνω «ράφι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »