H αγωνιστική RGV500 του 1989

Αποσυναρμολογήθηκε πλήρως και ανακατασκευάστηκε προσεκτικά.

Η ανακατασκευή έγινε ζωντανά μπροστά στο κοινό.

RGV500 Kevin Schwantz

Κατά τη διάρκεια του Motorcycle Live Show στην Αγγλία τον προηγούμενο μήνα, έγινε πλήρης ανακατασκευή της αγωνιστικής RGV500 του Kevin Schwant ζωντανά μπροστά στο κοινό.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Μέσα σε εννέα ημέρες μια ομάδα μηχανικών αποσυναρμολόγησε και στη συνέχεια συναρμολόγησε ξανά, την αγωνιστική RGV500 με την οποία ο Kevin Schwant κέρδισε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα του 1989.

Η Suzuki από το 2014 ανακατασκευάζει κάθε χρόνο μια μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια του Motorcycle Live Show ζωντανά μπροστά στο κοινό. Η αρχή έγινε με μια TL1000S, η οποία συναρμολογήθηκε με καινούργια εξαρτήματα που υπήρχαν σε στοκ, ενώ το 2015 κατασκευάστηκε μια GSX-R750F του 1985 για να γιορταστούν τα 30 χρόνια της σειράς GSX-R. Την περσινή χρονιά, ήταν η σειρά μιας GSX1100SD Katana, η οποία αγωνίστηκε φέτος τον Μάιο σε 4ωρο αγών αντοχής στο Donington Park.

Η RGV500 του Kevin Schwantz αποσυναρμολογήθηκε πλήρως και ανακατασκευάστηκε προσεκτικά και διεξοδικά από τον αρχιμηχανικό Nathan Colombi και την ομάδα του. Το 1989 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές του Schwantz, αφού κατάφερε να πάρει έξι πρώτες και τρεις δεύτερες θέσεις, αλλά κάποιες πτώσεις του στέρησαν τον τίτλο. Η μοτοσυκλέτα ήταν έκθεμα  της Suzuki και είχε ανακατασκευαστεί μερικώς το 2015, όταν ο Schwantz συμμετείχε στην εκδήλωση «Sound of the Engine» στη Suzuka της Ιαπωνίας.