net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα δικύλινδρη Royal Enfield Continental GT

Royal Enfield Continental GT

Η δικύλινδη Royal Enfield μοτοσυκλέτα έχει κατασκοπευτεί σε δοκιμή στην Ινδία για άλλη μια φορά. Με το μοντέλο αυτό η εταιρεία αποσκοπεί να αυξήσει τις πωλήσεις της και να επεκταθεί διεθνώς.

 
Η εταιρεία Royal Enfield έχει σχεδιάσει εδώ και αρκετό καιρό μια νέα σειρά μοτοσυκλετών. Τα νέα μοντέλα θα ανήκουν σε μια νέα οικογένεια με δικύλινδρους και ισχυρότερους κινητήρες. Ο στόχος της εταιρείας είναι η προσέλκυση νέων πελατών διεθνώς.

Μια τέτοια μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε στην Ινδία κατά τη διάρκεια δοκιμών. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για το μοντέλο αυτό της Royal Enfield. Τα κατασκοπευτικά πλάνα αποκαλύπτουν ότι η μοτοσυκλέτα βασίζεται σε ένα τροποποιημένο πλαίσιο από Continental GT με συμβατικά αμορτισέρ εμπρός και πίσω. Επιπλέον διαθέτει δισκόφρενα και μπροστά και πίσω. Η μέγιστη ροπή αναμένεται να είναι στην περιοχή από 5-6 κιλά.

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της εταιρείας για το 2ο τρίμηνο, FY 2016-17, το μεγάλο αφεντικό της Royal Enfield, Siddhartha Lal, είχε επιβεβαιώσει ότι θα βγει στην παραγωγή μια εντελώς καινούρια μοτοσυκλέτα φέτος.

Επί του παρόντος, η Royal Enfield κατασκευάζει μοτοσυκλέτες που κινούνται με κινητήρες 350 κ.εκ. και 500 κ.εκ. και είναι διαθέσιμες στην Ινδία στο εύρος τιμών των Rs από 2.200 έως 2.900 ευρώ. Η παρουσίαση της νέας RE θα βοηθήσει την εταιρεία να διευρύνει το εύρος των αγοραστών της. Η Royal Enfield έχει ως στόχο να “δαγκώσει” το μερίδιο της Harley Davidson Street με την κατασκευή της νέας δικύλινδρης μοτοσυκλέτας 750 κ.εκ.

Η εταιρεία επενδύει, επίσης, σε μεγάλο βαθμό μια νέα γραμμή παραγωγής, έτοιμη να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση. Οι πωλήσεις της Royal Enfield έχουν αυξηθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια, και συνεχίζουν να το κάνουν. Εκτός από αυτό, η εταιρεία επενδύει μεγάλα κεφάλαια στο τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.
 
 

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ