net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To custom Royal Enfield Himalayan Madmax

Royal Enfield Madmax

Η εταιρεία Transfigure Custom House, που εδρεύει στην Ινδία, ειδικεύεται στην  τροποποίηση μοτοσυκλετών Royal Enfield. Αυτή τη φορά αποφάσισε να πειραματιστεί με το Himalayan adventurer tourer.

 
Το όνομα του πρότζεκτ είναι Madmax και η custom μοτοσυκλέτα επωφελείται από πολλά χειροποίητα κομμάτια και καλύτερης ποιότητας εξαρτήματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα tourer με γοητεία motorcross. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα στρογγυλό προβολέα LED με ένα μαύρο ματ φέρινγκ, ψηλότερο μπροστινό φτερό, επανασχεδιασμένο ντεπόζιτο, νέο κάλυμμα κινητήρα και νέα motocross σέλα.

Η μοτοσυκλέτα έχει Nardo Grey χρωματισμό, με κωδικό βαφής που διατίθεται στο Audi RS6 Performance Estate. Η γκρι απόχρωση συμπληρώνεται από κόκκινους τροχούς και κόκκινη μπροστινή ανάρτηση

Το Royal Enfield Madmax χρησιμοποιεί ένα μπροστινό πιρούνι, που προέρχεται από τη Husqvarna 450 TE. Οι ζάντες είναι 17 ιντσών, κατασκευασμένες κατά παραγγελία και πλαισιώνονται από ελαστικά Shinko 120 / 60-17 (μπροστά) και 160 / 50-17 (πίσω).

Το Transfigure Custom House χρειάστηκε ένα μήνα για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ Madmax. 

Ο κινητήρας έχει παραμείνει ανέπαφος. Το Madmax έχει έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα, χωρητικότητας 411 κ.εκ. με σύστημα ψεκασμού, που αποδίδει 24.5 ίππους και  3.2 κιλά ροπής. Τέλος, η custom μοτοσυκλέτα διαθέτει ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων.
 
 

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ