net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Royal Enfield Rudra custom

Royal Enfield Rudra: Θεός της Ασφάλτου

Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις των μοτοσυκλετών Royal Enfield, το μοντέλο «Rudra» θα σας κάνει να το ερωτευθείτε. Κατασκευάστηκε από την εταιρεία Bulleteer Customs και η βάση του είναι μια Royal Enfield Thunderbird του 2003.

 
Το «Rudra» είναι μια μοτοσυκλέτα σε brat στυλ και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από εικόνες του θεού Shiva σε κατάσταση θυμού. Πρόκειται για μια από τις καθαρότερες μεταμορφώσεις μοτοσυκλέτας που έχουμε δει μετά από πολύ καιρό.
 
Πιθανότατα, ο AVL κινητήρας του μοντέλου προέρχεται από το Thunderbird και έχει χωρητικότητα 360 κ.εκ. Δε μπορείτε να αγνοήσετε, επίσης, το ντεπόζιτο σε σχήμα δακρύου, τους ανεστραμμένους καθρέφτες, τις χειρολαβές σε drag στυλ, την εξάτμιση με ανοδική κλίση και όλα αυτά που θα φαίνονταν αδέξια, έχουν εξαφανιστεί. Ο κακόφημος κινητήρας, που έχει ένα μεταλλικό περίβλημα, έχει εκ νέου ρυθμιστεί, συνοδευόμενο από ένα φίλτρο αέρα.
 
Επιπρόσθετα, υπάρχει ένας ψηφιακός μετρητής, προβολείς LED, ένα κάθισμα σε απόχρωση καφέ και μια διακριτική ουρά με ενσωματωμένο φανάρι. Αυτό που εντυπωσιάζει στο «Rudra»  είναι τα  ελαστικά του, 110 χιλ στο μπροστινό τροχό και 140 χιλ στον πίσω. Με αυτό το όνομα και αυτή την εμφάνιση, θα μπορούσε εύκολα να γίνει ένας Θεός της ασφάλτου.
 
 

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ