Ο “µικρός” V2 παρουσιάζεται ιδιαίτερα ελαστικός και πολιτισµένος σε λειτουργία µε πλούσια αποθέµατα ροπής από το ρελαντί.

    Οδηγώντας

    Το Iron 883 είναι αδιαµφισβήτητα η πιο φιλική Harley-Davidson για καθηµερινή χρήση, µετά το Street! Σε σχέση µε εκείνο, αυτό που καταφέρνει να περνά στον αναβάτη του είναι µια µοναδική αίσθηση χαλαρότητας που σε βάζει σε ρυθµούς κυριακάτικης βόλτας ακόµη και αν είναι...Δευτέρα πρωί και στο γραφείο σε περιµένει ατελείωτη δουλειά. Ο χαρακτηριστικός µπάσος ήχος από τις φιµωµένες διπλές εξατµίσεις, η έλλειψη οποιουδήποτε ενοχλητικού κραδασµού κάτω από τα 120 χλµ./ώρα και η ήπια απόδοση του κινητήρα, δηµιουργούν ένα ιδανικό σύνολο για καθηµερινή βόλτα. Βέβαια δεν θα µπορούσαν να είναι µόνο τα παραπάνω. 

    Στην καθηµερινή διάθεση του Iron συµβάλλει και η ιδιαίτερα άνετη σέλα αλλά και η σωστή κατανοµή το µεγάλου βάρους της µοτοσικλέτας που µπορεί να µην εξαφανίζεται εντελώς-η αργή γεωµετρία έχει εδώ το δικό της µερίδιο ευθύνης-αλλά σίγουρα δεν ενοχλεί σε καµία περίπτωση. Δεν χρειάζεται να καταβάλλεις δύναµη για να οδηγήσεις το Iron. Του δείχνεις απλά τι θέλεις να γίνει και αυτό το κάνει όσο πιο γρήγορα µπορεί- και το κάνει αρκετά γρήγορα. Το ίδιο γίνεται και στον επαρχιακό όπου οι αναβαθµισµένες αναρτήσεις έχουν δώσει νέα φτερά στην αµερικάνικη µοτοσικλέτα, που ακολουθεί πιστά τις εντολές σου εντός των αυξηµένων πλέον ορίων της.

    Στο µόνο σηµείο που οι αναρτήσεις θα δείξουν αδυναµία, ταλαιπωρώντας ελαφρώς τον αναβάτη είναι στις βαθιές λακκούβες των ελληνικών δρόµων. Κατά τα άλλα η άνεση συµπεριλαµβάνεται στα δυνατά σηµεία του Iron, γι αυτό, µε λογικές ταχύτητες θα µπορέσετε να κάνετε και ταξίδια στη σέλα του, παρά την έλλειψη προστασίας από τον αέρα.