Πολύ όµορφες οι χυτές αλουµινένιες ζάντες που ταιριάζουν απόλυτα στον “κατάµαυρο” χαρακτήρα του µικρού Iron.

Οι αναρτήσεις αποτελούν πραγµατικό βήµα προς τα µπροστά για το Iron 883. Φροντίζουν για την άνεση αλλά πλέον και για την συµπεριφορά της µοτοσικλέτας.

Πλαίσιο-Φρένα- Αναρτήσεις

Οι κλασικές λύσεις, που έχει εφαρµόσει η Harley-Davidson στα Sportster σε αυτούς τους τοµείς δεν άλλαξαν ούτε στο ανανεωµένο 883 Iron. Το περιµετρικό πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασµένο και το τετραγωνικής διατοµής ψαλίδι. Τα µεγάλα νέα για φέτος αφορούν τις αναρτήσεις µε τα νέα αµορτισέρ αζώτου-λαδιού αλλά και το συµβατικό πιρούνι µε διάµετρο καλαµιών στα 39 χλστ., το οποίο φέρει πλέον φυσίγγιο. 

Οι νέες αναρτήσεις του 883 αναβαθµίζουν σαφέστατα τη συµπεριφορά του, αλλά ακόµη περισσότερο βελτιώνουν δραµατικά την ποιότητα κύλισης της µοτοσικλέτας προσθέτοντας πόντους και στα επίπεδα άνεσης. Τέλος, στα φρένα, το ABS της Harley-Davidson ανήκει πλέον στον βασικό εξοπλισµό της µοτοσικλέτας και κάνει πολύ καλή δουλειά χωρίς µάλιστα να γίνεται αντιληπτό οπτικά αφού ο γνωστός δίσκος ανάγνωσης απουσιάζει από εµπρός αλλά και πίσω!