net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Suzuki V-Strom TRACK 1000

H νέα Suzuki V-Strom TRACK 1000

Suzuki V-Strom 1000: Μεταμόρφωση σε flat track

H εταιρεία Germans Mellow Motorcycles πραγματοποίησε ένα όνειρο πολλών μοτοσυκλετιστών από το χώρο των custom. Οι Γερμανοί μηχανικοί μεταμόρφωσαν μια Adventure Sports Tourer Suzuki DL1000 V-Strom για να δημιουργήσουν μια μοτοσυκλέτα έτοιμη για τα πάντα.

 
Ο στόχος της εταιρείας ήταν να κατασκευάσει μια σπορ μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας εξαρτήματα, εύκολα στη χρήση, όπως επίσης κι ένα κιτ που θα είναι διαθέσιμο στο κοινό. Το πρώτο μέρος με το οποίο ασχολήθηκαν οι ειδικοί ήταν το φέρινγκ από ανθρακονήματα, που ακολουθεί τις γραμμές σχεδιασμού από τα αρχικά πλαινά πλαστικά με τα 2 φώτα LED, που δίνουν ένα βελτιωμένο μπροστινό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της «Germans Mellow Motorcycles», προκειμένου να δώσει στη  μοτοσυκλέτα μια πιο λεπτή κι ελαφριά σιλουέτα, κατασκεύασε το φέρινγκ από 100% ανθρακονήματα. Οπτικά οι αλλαγές είναι αισθητές, καθώς η Adventure μοτοσυκλέτα μοιάζει περισσότερο πλέον να έχει ένα φουτουριστικό design. Η απόχρωση του νέου μοντέλου είναι κιτρίνη με τη σωστή ποσότητα ανθρακονήματος.

Η Mellow τοποθέτησε ένα χειροποίητο αλουμινένιο ντεπόζιτο, ενώ η αντλία και η τάπα καυσίμου παρέμειναν ως έχουν. Για τη σέλα χρησιμοποιήθηκε ένα ιδιαίτερο φυσικό δέρμα, που προέρχεται από το Θιβέτ.

Ο αρχικός δικύλινδρος κινητήρας του Suzuki έχει χωρητικότητα 1037 κ.εκ., αποδίδει 100 ίππους και περίπου 10 κιλά ροπής. Πρόκειται για μια διασκεδαστική μοτοσυκλέτα χάρη στις 3 λειτουργίες traction control. Απογυμνωμένο σε μεγάλο βαθμό, το μοντέλο αποκτά μια καλύτερη αισθητική. Το Suzuki V-Mellow-TRACK 1000 μια γρήγορη flat track μοτοσυκλέτα.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ