Οι δερμάτινες λεπτομέρειες δίνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Old school αισθητική

Δεν βλέπουμε συχνά τέτοιο πιρούνι.

Ηλεκτρικός κινητήρας τελευταίας γενιάς.

Yamaha 07GEN

Ένα τρίτροχο ηλεκτρικό όχημα για αστική μετακίνηση που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία με την αισθητική παλαιότερων δεκαετιών.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο υπερβολικά αισιόδοξο concept από έναν καταξιωμένο κατασκευαστή μοτοσυκλετών σαν τη Yamaha. Τo 07GEN είναι ένα από αυτά και είχε κάνει πρόσφατα την εμφάνισή του στην έκθεση του Τόκιο. Αυτό το ιδιαίτερης εμφάνισης ηλεκτρικό τρίτροχο όχημα, είναι μια περίεργη μίξη τελευταίας τεχνολογίας με old school αισθητική.

Η Yamaha ανακοινώνει τα εξής για το συγκεκριμένο πρωτότυπο: «Το 07GEN γίνει στο κλασικό ντιζάιν ένα μοντέρνο στιλ με υψηλής ποιότητας πινελιές. Ο αναβάτης θα απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης με αυτό το όχημα. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις γρήγορα για να απολαύσεις μια διαδρομή και το 07GEN είναι ένα άνετο και κομψό ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να μεταφέρει αναβάτες κάθε ηλικίας.»

Να θυμίσουμε ότι τα concept της σειράς GEN έχουν την τάση να βγαίνουν στην παραγωγή και να γίνονται θέμα συζήτησης. Το 01GEN της Yamaha, έγινε το Niken που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ενώ το 03GEN έμοιαζε πολύ με το Tricity. Δεν ξέρουμε τι σκοπεύει να κάνει η Yamaha με το 07GEN. Λέτε κάτι παρόμοιο να βγει από τις γραμμές παραγωγής ή θα μείνει απλά μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιδέα; Πάντως η κατάσταση των Ελληνικών δρόμων και το μικρό πλάτος των πεζοδρομίων, θα έκαναν πολύ δύσκολη, ή ακόμα κι επικίνδυνη, την κίνηση ενός τέτοιου οχήματος.