Μια ακόμα ξεχωριστή εμπειρία ετοιμάζει η SYM

Ζήσε το ταξίδι

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, η SYM διοργανώνει και φέτος το SYM Road Trip Magna Grecia. Με αφετηρία την Ελλάδα, οι τυχεροί συμμετέχοντες, θα διασχίσουν οδικώς τη Νότια Ιταλία και τη Σικελία, ζώντας έτσι μια μοναδική μοτοσυκλετιστική εμπειρία.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Αν είσαι κάτοχος ενός Cruisym 300i, μπορείς κι εσύ να δηλώσεις συμμετοχή στο Road Trip που διοργανώνει η SYM με προορισμό την όμορφη Σικελία. Το μοναδικό αυτό 8ήμερο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23 με 30 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσει διαδρομές ξεχωριστής ομορφιάς στην Ελλάδα και τη Νότια Ιταλία.

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. παρέχει:
  • Διανυκτερεύσεις σε 2κλινη καμπίνα στο πλοίο για τη διαδρομή: Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι, Μπρίντιζι - Ηγουμενίτσα και δωμάτια ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια  της διαδρομής
  • Τα εισιτήρια του πλοίου για 2 άτομα και το scooter
  • Ημιδιατροφή (πρωινό κι ένα γεύμα την ημέρα)
  • Διόδια – Βενζίνη
  • Δωρεάν service για την προετοιμασία του οχήματός σας πριν από την αναχώρηση
  • Ασφαλιστική κάλυψη
Να αναφέρουμε ότι τους αναβάτες θα συνοδεύει, καθ`όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, όχημα υποστήριξης της εταιρείας για τη μεταφορά των προσωπικών σας αποσκευών.

Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στο Road Trip της SYM, θα πρέπει να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας για τουλάχιστον πέντε χρόνια και να διαθέτετε κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας. Για να δηλώσετε συμμετοχή και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στο συγκεκριμένο Road Trip. Η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών, θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι ευπρόσδεκτοι.