net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Ducati Scrambler Desert Sled

Το Ducati Scrambler Desert Sled

Το Ducati Scrambler Desert Sled

Το Ducati Scrambler Desert Sled

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Ducati Scrambler Desert Sled

Το νέο Ducati Scrambler Desert Sled εισέρχεται στην γκάμα προσθέτοντας μια έντονη «off-road» απόχρωση και δείχνει ότι συνδυάζει αποτελεσματικά, το απαράμιλλο στυλ με μια καλή οδηγική συμπεριφορά σε άσφαλτο και χώμα.

 
Το Desert Sled είναι το ένα από τα δύο νέα μοντέλα για την σειρά Scrambler της Ducati, τα οποία παρουσιάστηκαν στην EICMA του προηγούμενου έτους.  Πήρε την ονομασία του από μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία, που εμφανίστηκε στην Αμερική την δεκαετία του 60 και του 70. Επρόκειτο για μοντέλα άνω των 500 κυβικών, που απογυμνώνονταν από κάθε τι περιττό και αποκτούσαν εκτός δρόμου περιφερειακά. Οι μοτοσυκλέτες αυτές έγραψαν την δική τους ιστορία και πρωταγωνίστησαν στις ερήμους της California και του Μεξικού. 

Ορμητήριο της αποστολής μας, η έρημος Tabernas στην Ισπανία: μια τοποθεσία στην οποία γυρίστηκαν ταινίες-σταθμοί, όπως ο «Λώρενς της Αραβίας» και «ο καλός, ο κακός και ο άσχημος»! Μην ξεχνιόμαστε όμως, από το απόλυτα ταιριαστό στο ύφος του μοντέλου σκηνικό. Ας μιλήσουμε για τη μοτοσυκλέτα.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ