Αποστολή Τενερίφη KTM 390 Adventure

Το πολυαναμενόμενο 390 Adventure είναι γεγονός, καθώς η KTM αποφάσισε να προσφέρει τα οφέλη των adventure μοτοσυκλετών της και στην μικρή κατηγορία χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ


Tιμή: 6.490 ευρώ

Το πάθος της KTM με τις Adventure μοτοσυκλέτες δεν είναι κρυφό. Ξεκίνησε 23 χρόνια πριν όταν παρουσιάστηκε το 620 Adventure και συνεχίζεται αδιάκοπα, με μοντέλα όπως το 950, το 1190, το 1290 και το 790 Adventure που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα. Από τα παραπάνω νούμερα όμως μέχρι σήμερα έλειπε το 390 το οποίο φυσικά δεν είναι άγνωστο. Πριν μερικά χρόνια εμφανίστηκε επάνω στο Duke και αμέσως το μοντέλο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς ο κόσμος έδειχνε να ζητά μια προσιτή μοτοσυκλέτα με τον χαρακτήρα του μεγάλου Δούκα. Αποδείχθηκε μια από τις πιο ολοκληρωμένες και διασκεδαστικές προτάσεις στη μικρή κατηγορία με δυνατότητες για κίνηση στην πόλη αλλά και γρήγορη οδήγηση ακόμα και στην πίστα. 
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και από τους Έλληνες αναβάτες, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό έχουν στραφεί προς την κατηγορία των Adventure που πραγματικά ακμάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Και επειδή όπως προαναφέραμε η ΚΤΜ φημίζεται για τις Adventure καταβολές της, όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την στιγμή που θα εμφανιστεί και το ψηλό αδελφάκι του 390 Duke. 
Έχοντας λοιπόν μια γερή βάση, την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και ένα υπερσύχρονο εργοστάσιο (Bajaj) στην Ινδία, το εγχείρημα έμοιαζε εύκολο, όμως χρειάστηκε αρκετό χρόνο, αποδεικνύοντας ότι η KTM δεν βιάστηκε να εισέλθει σε αυτή την αγορά. Ήθελε να είναι 100%  σίγουρη ότι το νέο μοντέλο θα αντιπροσωπεύει τις αξίες της, καλύπτοντας ταυτόχρονα και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κοινού. Έτσι μόλις πριν λίγους μήνες είδαμε από κοντά το νέο 390 Adventure στο σαλόνι του Μιλάνο και τώρα ήρθε η στιγμή να το οδηγήσουμε στην Τενερίφη στα πλαίσια της παγκόσμιας παρουσίασής του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ