net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιο γρήγορο και πιο φιλικό απο ποτέ ακολουθώντας… την «παράδοση» της Suzuki.

Το νέο motorcross μοντέλο της Suzuki είναι ένας άξιος αντιπρόσωπος, από την νέα γενιά των τετράχρονων μοντέλων της ιαπωνικής εταιρίας, που έρχεται να συνεχίσει την παράδοση και να δώσει εντυπωσιακά φιλικές αλλά και γρήγορες μοτοσικλέτες, όπως το νέο RM-Z 250.

 
Ανέκαθεν η Suzuki έβγαζε φιλικά μηχανάκια προς τον αναβάτη, επαγγελματία ή μη. Φέτος όμως κανείς δεν πίστευε πως θα επιστρέψει με νέο πιο εξελιγμένο μοντέλο. Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε ανανεωμένο look σε εξέλιξη. Δισκόφρενα μαργαρίτες, hot start, Excel στεφάνια, χρυσούς αποστάτες στον άξονα του ψαλιδιού και μπλε αντιολισθητική σέλλα.

Σε μηχανικές αλλαγές δεν είδαμε κάτι θεαματικό αλλά η Suzuki βελτίωσε το RMZ250 στο χαμηλό αλλά και στο μεσαίο φάσμα των στροφών. Στα ψηλά ( προσωπική μου άποψη ) αν θέλετε να έχετε ένα πολύ δυνατό μοτέρ στα χέρια σας, που να μην υστερεί σε τίποτα, αρκεί μόνο μια εξάτμιση και ένα γρανάζι για να γίνει ακόμη καλύτερο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε στιν κινητήρα είναι να δουλεύετε λάδι 10-40 πυκνότητας για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα στο σασμάν.

Περισσότερα στο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί….

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ