net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τιμή: 2.195 ευρώ.

Τα φρένα αποδίδουν γραμμικά τη δύναμή τους και θα μπλοκάρουν δύσκολα, ακόμη και σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Κλασικά και ευανάγνωστα τα όργανα, φέρουν όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. High tech πινελιά, η ψηφιακή ένδειξη για το χιλιομετρητή και τη βενζίνη.

Honda Innova 125

Bρίσκεται στην αγορά τόσα χρόνια πια, σταθερά στις πρώτες θέσεις προτίμησης του δίτροχου κόσμου, έχει γίνει ένα με το τοπίο της πόλης και συνεχίζει την κορυφαία εμπορική του πορεία ακάθεκτο! Ο λόγος για το Honda Innova, που όσο περνάει ο καιρός όχι μόνο δεν φανερώνει αδυναμίες, αλλά ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τα δυνατά του σημεία στη συνείδηση του κοινού. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των παπιών, με τα καλοβαμμένα πλαστικά να εφαρμόζουν εξαιρετικά και τα μεταλλικά μέρη να έχουν απόλυτα ικανοποιητικό φινίρισμα. Ο κινητήρας, πέρα από τέρας αξιοπιστίας, αποτελεί και υπόδειγμα πολιτισμένης λειτουργίας και συνεργάζεται αρμονικά με το μαλακό και σχετικά μακρύ κιβώτιο-μύλο, προσδίδοντας ικανοποιητικές επιδόσεις. Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι απόλυτα φιλική και προβλέψιμη και χαρακτηρίζεται από σταθερότητα στην εθνική και ευελιξία μέσα στην πόλη, ένα πεδίο όπου το Innova -όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα παπιά- απλά δεν έχει αντίπαλο. Και όλα αυτά, με την υπογραφή της Honda στα πλαστικά του.
Τέλος, ο κινητήρας του έχει χωρητικότητα 124,8 κ.εκ. και ισχύ στους 9,2 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. με ροπή 1 kgm στις 3.000 σ.α.λ. Η τροφοδοσία γίνεται με ψεκασμό, και το βάρος του είναι τα 100,4 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι τα 1.896 x 727 χιλ. (μήκος x πλάτος). Τα φρένα είναι Δ/Τ (εμπρός/πίσω), με το ρεζερβουάρ στα 3,7 λίτρα, την κατανάλωση στα 2,3 λίτρα/100 χιλιόμετρα, και την τελική ταχύτητα στα 115 χ.α.ω.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ