net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τιμή: 1.285 ευρώ (1.310 ευρώ η έκδοση Chromium).

Ο ευχάριστος χαρακτήρας αποτελεί στοιχείο που οπωσδήποτε θα προσελκύσει νεανικό κοινό.

Ο εξοπλισμός εντυπωσιάζει, με εξάμπρατσες ζάντες και δισκόφρενο τύπου «μαργαρίτα» εμπρός αλλά και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Daytona Sprinter 125

To Sprinter της Daytona είναι αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό, όσο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον μοντέλο, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και τεχνικών χαρακτηριστικών/εξοπλισμού, ενώ δεν υστερεί και στον τομέα της αξιοπιστίας. Το Sprinter υπερβαίνει τα 100 κ.εκ. (119,7), και στον τομέα της εμφάνισης διαθέτει πολλά στοιχεία που τονώνουν το δυναμισμό του. Έτσι συναντάμε αλουμινένιες εξάμπρατσες ζάντες με διχρωμία, δισκόφρενα μπροστά και πίσω (το μπροστά τύπου «μαργαρίτα» ενώ και τα δύο είναι εξοπλισμένα με σωληνάκια υψηλής πίεσης παρακαλώ) αλλά και πλήρες πίνακα οργάνων με στροφόμετρο. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα γιατί το Daytona Sprinter 125 έχει τιμή που ανήκει σαφώς στην κατηγορία «το αφεντικό τρελάθηκε», ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον εξοπλισμό του και την ποιότητά του.
Το μηχανάκι διαθέτει επίσης εντυπωσιακή βαφή ενώ συμπληρωματικά, η «αθλητική» σχεδίαση αποτελεί οπωσδήποτε κίνητρο για να προσελκύσει τους νεαρότερους αναβάτες (ειδικά στη special έκδοση Chromium), ωστόσο το Sprinter δεν έχει απολέσει την πρακτικότητα και την ευκολία που οφείλει να έχει κάθε παπί που σέβεται τον εαυτό του. Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, πρόκειται για ένα τετράχρονο, μονοκύλινδρο και αερόψυκτο σύνολο, με δύο βαλβίδες και χωρητικότητα 119,7 κ.εκ., το οποίο τροφοδοτείται μέσω καρμπιρατέρ και αποδίδει 8,5 ίππους και 0,8 kgm ροπής στις 8.000 σ.α.λ. και στις 4.500 σ.α.λ. αντιστοίχως. Τέλος, η εκκίνηση του Sprinter πραγματοποιείται μέσω μίζας ή μανιβέλας, ενώ το βάρος του βρίσκεται στα 94 κιλά.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ