LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σύντομα και στη Ελλάδα το νέο G-Dink 300i το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός Ιουνίου σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, σύμφωνα με την Kymco.

Το νέο μοντέλο της Kymco διατηρεί τη γνωστή σχεδιαστική ταυτότητα της σειράς Dink με πιο εντυπωσιακό στοιχείο τη σχεδίαση του πίσω φωτιστικού σώματος.

Μεγάλη σέλα ειδικά μελετημένη για να προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης τόσο στον αναβάτη όσο φυσικά στον συνεπιβάτη

Η Kymco φαίνεται να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια και το φινίρισμα του νέου της scooter. Απόδειξη ο σύγχρονος και ευδιάκριτος πίνακας οργάνων.

Το G-Dink 300i διαθέτει, σύμφωνα με την Kymco, έξυπνούς αποθηκευτικούς χώρους.

Η μεγάλη επίπεδη ποδιά προσφέρει έξτρα άνεση αλλά και ένα μεγάλο χώρο φόρτωσης.

Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη ανοίγουν εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού. Σε σχέση με τα σταθερά μαρσπιέ αυτή η επιλογή μειώνει το συνολικό πλάτος του scooter.

Νέο Kymco G-Dink 300i

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Dink είναι γεγονός και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι κοντά μας σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, σύμφωνα και με την ελληνική αντιπροσωπεία.

 

Για σχεδόν 15 χρόνια, η σειρά Grand Dink έχει συμβάλλει αποφασιστικά στη εδραίωση του ονόματος της Kymco στην παγκόσμια αγορά ως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριές εταιρίες scooter. Τα Grand Dink έχουν ήδη 120.000 πωλήσεις μόνο στην απαιτητική ιταλική αγορά και έχουν ανάγει τα συγκεκριμένα scooter ως τα best seller της Kymco. Στην 4η γενιά του, το G-Dink 300i συνδυάζει την μοντέρνα σχεδίαση με τα παραδοσιακά δυνατά στοιχεία της κατηγορίας GT, δηλαδή τους μικρούς τροχούς, για μεγάλη ευελιξία, τους πολύ καλούς αποθηκευτικούς χώρους, την επίπεδη και πρακτική ποδιά και φυσικά την καλή προστασία από τον αέρα.

Το νέο μοντέλο της Kymco κινείται από ένα σύγχρονο υγρόψυκτο μοτέρ 300 κ.εκ. το οποίο χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό ψεκασμό για την τροφοδοσία του και αποδίδει 23 ίππους και 2,5 Kgm ροπής! Σύμφωνα με την Kymco, το εν λόγω μοτέρ είναι ρυθμισμένο έτσι  ώστε να βγάζει τη δύναμή του στο δρόμο ομαλά και χωρίς ξεσπάσματα, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα φιλικό για τους νέους αναβάτες.

Το πλαίσιο του είναι ολοκαίνουριο, με διπλούς χαλύβδινους σωλήνες στο μπροστινό μέρος προκειμένου το G-Dink να επιτύχει υψηλές τιμές στον τομέα της ακαμψίας, ενώ οι αναρτήσεις, σύμφωνα με την Kymco, πετυχαίνουν τη χρυσή τομή ανάμεσα σε άνεση και σπορτίβ συμπεριφορά, εξαλείφοντας τις ενοχλητικές ταλαντώσεις στις υψηλές ταχύτητες. Στον τομέα των φρένων το νέο GT scooter φέρει δύο υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά διπλές δαγκάνες και σωληνάκια «υψηλής πιέσεως» που προσφέρουν, σύμφωνα με την εταιρία, μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης και πολύ καλή αίσθηση.

Το G-DINK αναμένεται σύντομα (μέσα στον Ιούνιο 2012) στην ελληνική αγορά. Θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μεταλλικό Μαύρο και Γκρι), σε τιμή που θα κρατηθεί σε χαμηλά για την κατηγορία επίπεδα.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ