Τιμή: 9.390 ευρώ
Ποιο δίτροχο είναι πιο εναλλακτικό από το νέο Integra της Honda; Δεν είναι μοτοσικλέτα, αφού διαθέτει πολλά πλαστικά και αυτόματη μετάδοση. Αλλά δεν είναι και scooter, αφού συμπεριφέρεται σαν μοτοσικλέτα και έχει και χειροκίνητη επιλογή σχέσης. Υπάρχει, λοιπόν, πιο alternative μοντέλο από αυτό;
Το Integra, λοιπόν, συνδυάζει τον κόσμο των scooter με αυτό των μοτοσικλετών και συγκεντρώνει τα θετικά σημεία και από τους δύο: Αρχιτεκτονική πλαισίου αντίστοιχη με μίας μοτοσικλέτας (μοτέρ μπροστά και μέσα στο πλαίσιο και συμβατικό ψαλίδι με μονό αμορτισέρ), τροχοί 17 ιντσών, μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις, φρένα με C-ABS, και προστασία από τα στοιχεία της φύσης ανάλογη με των scooter.
Παράλληλα ο νέος δικύλινδρος κινητήρας, προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,2 λίτρα / 100 χλμ.), αλλά και ικανοποιητικότατες επιδόσεις. Αν και ο σκοπός του δεν είναι τα απόλυτα νούμερα ροπής και ισχύος αλλά η καλύτερη δυνατή απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, η μέγιστη ισχύς του νέου μοτέρ ανέρχεται στους 51 ίππους και στα 6,3 kgm ροπής στις 6.250 και 4.250 σ.α.λ. αντίστοιχα.
Επιπλέον, ο δικύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται με το DCT κιβώτιο διπλού συμπλέκτη δεύτερης γενιάς και διαθέτει δύο αυτόματες λειτουργίες (D και S για κανονική και σπορ οδήγηση αντίστοιχα) και μία πλήρως χειροκίνητη. Τέλος, κάτω από τη σέλα, το Integra διαθέτει ικανό αποθηκευτικό χώρο που αγγίζει τα 15 λίτρα, ενώ οι τροχοί του είναι οι μεγαλύτεροι που έχουν τοποθετηθεί σε scooter, καθώς ξεπερνούν τις 16 ίντσες και έχουν… μοτοσικλετιστική διάμετρο, με 17 ίντσες μπρος και πίσω!
Στο δρόμο, τέλος, το Integra συμπεριφέρεται όπως ακριβώς περιμένεις: σα μοτοσικλέτα. Σταθερό, βράχος σε όλες τις ταχύτητες και ικανό να κινηθεί σε sport ρυθμούς χάρη στις σφιχτές αναρτήσεις, το πολύ καλό πλαίσιο και τα εξαιρετικά φρένα με το ABS, που θα διατηρήσουν ήσυχο τον αναβάτη.
Κινητήρας: 4T, 2Κ, Y/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 670
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 51/6.250
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 6,1/4.250
Βάρος (κιλά, πλήρες): 238
Horwin EK1 & SK3 - Υποψήφιο για Best Electric by LS2
Ducati Panigale V4 Lamborghini: Ειδική έκδοση με έμπνευση από τη Μπολόνια
«Κόλλημα» στη ρόδα του μπροστά: Γιατί πρέπει να αποφεύγεται;
Κράνος Airoh Mathisse II: Flip-Up προστασία για κάθε συνθήκη
Jawakias: Η απόλυτη εξειδίκευση Yamaha
Η Brembo παρουσιάζει νέα χρώματα δαγκανών στο Fuorisalone του Μιλάνου
QJMOTOR SRT 900SX: Με δικύλινδρο κινητήρα 95 ίππων και πλούσιο, ταξιδιωτικό εξοπλισμό
Νέα έκδοση Suzuki V-STROM 1050 DE World Tourer με δώρα αξίας 3.000 ευρώ
Morbidelli SC125: Ανετο και πρακτικό στην καθημερινότητα με στοιχεία μεγαλύτερου GT
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - mototriti.gr