Η σέλα είναι φαρδιά, άνετη, και σχετικά ψηλή, όμως αν ο αναβάτης γλιστρήσει μπροστά, πατάει εύκολα κάτω. Το πρώτο πράγμα που σε εντυπωσιάζει πάνω στο νέο SH είναι το μικρό του βάρος. Στα 135 κιλά γεμάτο (ένα κιλό ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, παρά την προσθήκη ABS), είναι απίστευτα μανιτζέβελο σε όλες τις καταστάσεις. Είτε το καβαλάς, είτε προχωράς πλάι του, σε ανηφόρα ή κατηφόρα, είτε το κάνεις όπισθεν με τα πόδια, ενώ είσαι στη σέλα, είναι λες και καβαλάς ποδηλατάκι! Ο αναβάτης κάθεται όρθιος, σε βολική στάση, με χαλαρές γωνίες σε χέρια και πόδια. Τα όργανα είναι καλαίσθητα, και πλήρη. Διαθέτουν κοντέρ αναλογικών ενδείξεων με το αισιόδοξο τελικό νούμερο των 160χλμ/ώρα, ενδείξεις βενζίνης και θερμοκρασίας, ψηφιακή οθόνη με δύο μερικούς χιλιομετρητές μαζί με τον ολικό, αλλά και ρολόι, και όλες τις απαραίτητες ενδείξεις -αλλά και την ένδειξη λειτουργίας του Idling stop.
Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη διαθέτουν έξυπνα σχεδιασμένες χαραγές, ώστε να μην γλιστράνε οι πάτοι των παπουτσιών, ενώ οι χειρολαβές είναι εργονομικές και όμορφες. Μεγάλο νέο για το SH του 2013 είναι το νέο πλαίσιο που σχεδιάστηκε ώστε να αφήνει χώρο στον κάδο για να αποθηκεύετε μέσα ένα full-face κράνος.
Το SH 150i διαθέτει 2 κλειδαριές κρανών, ενώ υπάρχει και ένα νέο έξτρα αντικλεπτικό μέτρο στον κεντρικό διακόπτη, ο οποίος διαθέτει μια λάμα που τον κλείνει, χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος του κλειδιού. Και πλέον, μαζί με το διπλό σταντ, το γεροφτιαγμένο μονό σταντ διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Για το τέλος αφήσαμε το άνοιγμα της σέλας, το οποίο γίνεται πλέον από ένα κουμπί δίπλα στον κεντρικό διακόπτη (για ασφάλεια, ο κεντρικός διακόπτης πρέπει να είναι στη θέση off για να ανοίξει η σέλα).
Horwin EK1 & SK3 - Υποψήφιο για Best Electric by LS2
Ducati Panigale V4 Lamborghini: Ειδική έκδοση με έμπνευση από τη Μπολόνια
«Κόλλημα» στη ρόδα του μπροστά: Γιατί πρέπει να αποφεύγεται;
Jawakias: Η απόλυτη εξειδίκευση Yamaha
Η Brembo παρουσιάζει νέα χρώματα δαγκανών στο Fuorisalone του Μιλάνου
QJMOTOR SRT 900SX: Με δικύλινδρο κινητήρα 95 ίππων και πλούσιο, ταξιδιωτικό εξοπλισμό
Νέα έκδοση Suzuki V-STROM 1050 DE World Tourer με δώρα αξίας 3.000 ευρώ
Morbidelli SC125: Ανετο και πρακτικό στην καθημερινότητα με στοιχεία μεγαλύτερου GT
Ελαστικά Bridgestone Battlax S23 120/70-17 & 190/55-17
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - mototriti.gr