Θα ξεκινήσω από το highlight του X10 που δεν είναι άλλο από τους σωστά σχεδιασμένους και με ποιοτική αίσθηση διακόπτες του τιμονιού που είναι φωτιζόμενοι! Μόλις η δεύτερη φορά που το βλέπουμε σε δίκυκλο-πρώτο το KTM Duke 125-και η πρώτη σε scooter. Ο πίνακας οργάνων είναι με τη σειρά του πλήρης, φέρει ολοκληρωμένο trip computer, είναι ευανάγνωστος και έχει και αυτός έναν όμορφο λευκό-μπλε φωτισμό.
Επόμενο highlight είναι το πλαϊνό σταντ που λειτουργεί σαν parking brake. Όταν εκτείνεται, λίγο δύσκολα είναι η αλήθεια, ενεργοποιεί μηχανικά το πίσω φρένο κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ανηφόρες/κατηφόρες.
Ο αναβάτης απολαμβάνει μία κλασική mega GT θέση οδήγησης. Η φαρδιά σέλα με το καλής ποιότητας αφρώδες, φέρει και μαξιλαράκι που στηρίζει σωστά τη μέση και βρίσκεται κοντά στο έδαφος διευκολύνοντας έτσι τους βραχύσωμους αναβάτες.
Το τιμόνι βρίσκεται χαμηλότερα σε σχέση με τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας, σε μια κλασική θέση για τα GT μοντέλα της Piaggio. Η ζελατίνα προσφέρει πολύ καλή προστασία και μόνο το πάνω μέρος του κράνους θα μείνει εκτεθειμένο, αν το ύψος σας ξεπερνά τα 1,80 μ. Πολύ καλή είναι και η προστασία στα πόδια. Ακόμη και αν κινείστε κοντά στην τελική του X10, δεν θα νιώσετε έντονες αναταράξεις σε αυτή την περιοχή. Άνετα κάθεται και ο συνεπιβάτης, αν και όχι ολοκληρωτικά. Για να μείνουν τα πόδια του πάνω στα μαρσπιέ πρέπει να καταβάλει μια μικρή προσπάθεια καθώς τα φουσκωμένα πλαϊνά πλαστικά της ουράς σπρώχνουν τις γάμπες προς τα έξω. Η ενόχληση, ωστόσο, θα έρθει μετά από αρκετή ώρα με τις πρακτικές χειρολαβές να παίζουν εδώ θετικό ρόλο.
Ducati Panigale V4 Lamborghini: Ειδική έκδοση με έμπνευση από τη Μπολόνια
«Κόλλημα» στη ρόδα του μπροστά: Γιατί πρέπει να αποφεύγεται;
Νέα έκδοση Suzuki V-STROM 1050 DE World Tourer με δώρα αξίας 3.000 ευρώ
Morbidelli SC125: Ανετο και πρακτικό στην καθημερινότητα με στοιχεία μεγαλύτερου GT
Ελαστικά Bridgestone Battlax S23 120/70-17 & 190/55-17
Λάμπα PHOTON XV B1 HS2 12V 35/35W
Yamaha Ray ZR - Υποψήφιο για Best Scooter by LS2
QJMOTOR SRV600V: Με κινητήρα V4 ευχόμαστε να το δούμε στην Ευρώπη
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - mototriti.gr