net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha TMAX 530 ABS

Yamaha TMAX 530 ABS

Ωριμότερο από ποτέ

Η επιθετική του σχεδίαση του νέου TMAX είναι το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή και συνδυάζει τις σπορ αναφορές στο ένδοξο παρελθόν του ονόματος με νέα και εντελώς φρέσκα στοιχεία που προσδίδουν έξτρα δυναμισμό και το κάνουν να ξεχωρίζει. Επιθετικό από όπου και αν το κοιτάξει κανείς το TMAX καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό και να προειδοποιεί του αντιπάλους για τις άγριες διαθέσεις του.

Ισχυρότερος και καλύτερος

Το «λίγο περισσότερο, λίγο καλύτερα» ισχύει για κάθε πτυχή του ριζικά ανανεωμένου TMAX και πιο πολύ από όλα για τον κινητήρα του. Δεν είναι τόσο τα περισσότερα κυβικά που προσφέρουν αδιαμφισβήτητα καλύτερες επιδόσεις, όσο οι ρυθμίσεις των μηχανικών της εταιρείας που έχουν φουσκώσει σημαντικά την απόδοσή του εν σειρά δικύλινδρου στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες στα χαρτιά, αλλά και στην πράξη. Η άψογη συνεργασία μεταξύ του CVT κιβωτίου και του άριστου ψεκασμού προσφέρει δυνατές επιταχύνσεις από στάση αλλά και εν κινήσει δίνοντας πάντα στον αναβάτη την ισχύ που χρειάζεται. Παράλληλα η μετάδοση με ιμάντα προσφέρει ιδιαίτερα πολιτισμένη λειτουργία και περιορίζει σημαντικά το κόστος συντήρησης.

Εμπειρία σε νέα επίπεδα

Η Yamaha «ακόνισε» την ήδη εξαιρετική συμπεριφορά του mega scooter της ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα το TMAX να εντυπωσιάζει τον αναβάτη του τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Στο κέντρο το ιαπωνικό scooter θα κινηθεί με άνεση και χάρη, θα εξαφανίσει το βάρος του και θα αλλάξει κατεύθυνση αστραπιαία χάρη στο άριση κατανομή των μαζών. Η αποκάλυψη βέβαια έρχεται στον επαρχιακό όπου το TMAX συνεχίζει με επιτυχία την παράδοση και απέχει ελάχιστα από το να χαρακτηριστεί μοτοσικλέτα. Εκεί θα κινηθεί με πραγματικά σπορ ρυθμό, με τον αναβάτη του να εκτιμά τις γρήγορες και απρόσκοπτες αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά και την σαφήνεια με την οποία το TMAX προειδοποιεί για το επερχόμενο όριο.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ