net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda PCX 125

Honda PCX 125

Τιμή: 2.590 ευρώ

Κατανάλωση: 2,8 λίτρα/100 χλμ.

Hot spot: Σχεδιασμός

Ακόμα και αν αγνοήσετε την τόσο χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την ευαισθησία που δείχνει στο περιβάλλον, το PCX αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, ιδιαίτερα καλό και πρακτικό scooter.

Εν ολίγοις, η Honda με το PCΧ ανοίγει το δρόμο στα φτηνά, πράσινης λογικής και τεχνολογικά προηγμένα δίκυκλα, χάρη στο σύστημα Idle Stop. Το συγκεκριμένο σύστημα σβήνει τον κινητήρα όταν είναι σε αδράνεια για μερικά δευτερόλεπτα (για παράδειγμα, στο φανάρι) και τον εκκινεί ξανά αυτόματα με το άνοιγμα του γκαζιού. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στην πόλη, η κατανάλωση του PCX είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Πέρα από την κατανάλωση, όμως, υπάρχουν και άλλα θετικά. Η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετική και η γεμάτη απόδοση και γραμμική λειτουργία του μοτέρ, καθιστούν απολαυστικό το PCX μέσα στην πόλη. Ανάμεσα σε αυτοκίνητα και άλλα εμπόδια, το PCX 125 θα βασιστεί στην κοφτερή γεωμετρία του και το μικρό του βάρος και θα κινηθεί με ευκολία και σιγουριά. Η εξοικονόμηση καυσίμου με το Idle Stop, τέλος, και το αίσθημα οικολογικής προσφοράς που διακατέχει τον αναβάτη κάθε φορά που ο κινητήρας σβήνει, όταν δεν καλείται να παράγει έργο, τον γεμίζει ενοχές για τις ατελείωτες συνολικά ώρες που έχει χρειαστεί να περιμένει στα φανάρια με τον κινητήρα να δουλεύει στο ρελαντί.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ