Ο γνωστός ηθοποιός Ewan McGregor πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Moto Guzzi για το νέο California 1400.

Ο Ewan McGregor το νέο πρόσωπο της Moto Guzzi

Ο Ewan McGregor, παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και γνωστός για την προτίμησή τους στις μοτοσικλέτες είναι το νέο πρόσωπο της Moto Guzzi στη διαφημιστική καμπάνια του California 1400.

 

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από ταινίες όπως το Trainspotting και τα prequels του Star Wars είναι γνωστός για την αγάπη του προς τις μοτοσικλέτες. Μάλιστα, πρωταγωνίστησε πριν χρόνια σε μια σειρά ντοκιμαντέρ με τον Charley Boorman. Για τις ανάγκες των ντοκιμαντέρ, οι δύο αναβάτες κάλυψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα στις σέλες δύο BMW R 1200 GS, σε μέρη όπως οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, η Σιβηρία και η Αφρική.

Ο McGregor, όμως, φαίνεται πως απαρνιέται τη BMW, πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια του ολοκαίνουργιου Moto Guzzi California 1400. O ίδιος ο ηθοποιός είναι μεγάλος θαυμαστής της ιταλικής φίρμας (και έχει λίγο-πολύ 10 μοντέλα της στο γκαράζ του για το αποδείξει!) και δήλωσε πως είναι πολύ υπερήφανος που συμμετείχε στην καμπάνια.

Με τον γενικό τίτλο “My Bike, My Pride” (μεταφράζεται σε “η μοτοσικλέτα μου, το καμάρι μου”), η καμπάνια γυρίστηκε στην Αυστραλία, όπου ο McGregor βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ