H Yamaha ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η παραγωγή της μοτοσικλέτας της που θα κοστίζει μόλις 500 δολάρια.

Ετοιμάζεται το Yamaha των 500 δολαρίων

Ξεκινά όπως φαίνεται η διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής της μοτοσικλέτας των 500 δολαρίων που η Yamaha ανακοίνωσε πως ετοιμάζει τον περασμένο Αύγουστο για την αγορά της Ινδίας.

 

Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα θα αποτελέσει, όταν ετοιμαστεί, τη φτηνότερη στον κόσμο και, σύμφωνα με τη Yamaha, προορίζεται για την αγορά της Ινδίας. Άλλωστε, εκεί θα ξεκινήσει και η παραγωγή της. Η παραγωγή μπήκε πρόσφατα στα πρώτα στάδια, καθώς η Yamaha περίμενε την ολοκλήρωση της ίδρυσης του νέου της R&D τμήματος. Πρόκειται για το νεοσυσταθέν Yamaha Motor Reasearch and Development India Pvt Ltd, το οποίο εδρεύει στην Ινδία και έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανάπτυξη αυτού του ενδιαφέροντος project.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νέου τμήματος, Toshikazi Kobayashi, το νέο μοντέλο θα διαθέτει κινητήρα τουλάχιστον 100 κ.εκ., καθώς πολύ μικρές μοτοσικλέτες με μικρότερο κινητήρα δεν έχουν καλό ζύγισμα. Επιπλέον, ο Kobayashi ανέφερε πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα ξεκινήσει να διατίθεται αρχικά αποκλειστικά στην ινδική αγορά και αργότερα ίσως εξαχθεί στις αγορές της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ