Με επιτυχία ολοκλήρωσε το HondaJet την πρώτη δοκιμαστική του πτήση με εσωτερικό και εξοπλισμό ίδιο με του μοντέλου παραγωγής.

Το εσωτερικό του HondaJet. Στο βάθος διακρινεται το πιλοτήριο με το πιο προηγμένο σύστημα πλοήγησης στα ελαφρά jet αεροπλάνα.

HondaJet: Λίγο πριν την παραγωγή

Την πρώτη δοκιμαστική πτήση του ως μοντέλο παραγωγής έκανε το HondaJet! Μια πολύ σημαντική στιγμή για την ιαπωνική εταιρία που μπαίνει με αξιώσεις και στους αιθέρες.

 
Συγκεκριμένα η δοκιμαστική πτήση του HondaJet πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες που αποτελούν έδρα της Honda Aircraft Company, θυγατρικής της Honda. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το HondaJet πραγματοποίησε δοκιμές με εσωτερικό και εξοπλισμό αντίστοιχο με εκείνο των μοντέλων παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως το αεροσκάφος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών λίγο πριν περάσει στην παραγωγή.

Το HondaJet είναι, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, το πιο προηγμένο ελαφρύ επαγγελματικό αεροσκάφος (light business jet aircraft το λένε για την ακρίβεια) στον κόσμο. Στην κατηγορία που ανήκει ξεπερνά τον ανταγωνισμό του σε ταχύτητα, ύψος πτήσης, οικονομία καυσίμου και είναι παράλληλα το πιο ήσυχο.

Η Honda έχει προσθέσει και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες στο Jet της, όπως οι κινητήρες που βρίσκονται πάνα από τα φτερά και σε σημείου που βελτιώνει την αεροδυναμική συμπεριφορά, μειώνει τα επίπεδα θορύβου στην καμπίνα και αυξάνει παράλληλα το ζωτικό χώρο μέσα σε αυτή. Είναι εξοπλισμένο με δύο GE Honda HF120 turbofan κινητήρες, αλλά και το πιο προηγμένο σύστημα πλοήγησης που υπάρχει σε ελαφρά jet αεροσκάφη. Η τιμή του ανέρχεται στα 3,41 εκατ. ευρώ.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ