Δίπλα στο Dream Neo της φωτογραφίας θα προστεθεί του χρόνου άλλο ένα μοντέλο από τη Honda ειδικά για την αγορά της Ινδίας.

Honda: Νέο δίκυκλο για την Ινδία

Η Honda έχει βάλει στόχο να κυριαρχήσει στην Ινδική αγορά τα επόμενα δύο χρόνια ως κατασκευαστής δικύκλων και για αυτό το λόγο ετοιμάζει άλλο ένα ολοκαίνουριο μοντέλο.

 
Ένα πραγματικό «πεδίο μάχης» έχει γίνει η αγορά της Ινδίας για όλους του μεγάλους κατασκευαστές που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο αφού πέρα από τη μεταξύ τους αντιπαράθεση έχουν να ανταγωνιστούν και τις πανίσχυρες εταιρίες της εγχώριας αγοράς. Η Hero, άλλοτε συνεργάτης της Honda, είναι αυτή τη στιγμή η εταιρία που επικρατεί στην Ινδία με το δικό της μερίδιο να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από των Ιαπώνων οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Αυτό η Honda θέλει να το αλλάξει στα επόμενα δύο με τρία χρόνια και για αυτό το λόγο έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία άλλο ένα ολοκαίνουριο εργοστάσιο

Πληροφορίες που έρχονται τώρα από την Ινδία κάνουν λόγο και για ένα ολοκαίνουριο μοντέλο της Honda για τη συγκεκριμένη αγορά που θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο από τώρα. Το εν λόγω δίκυκλο αναμένεται να είναι ένα από τα «βαριά χαρτιά» της ιαπωνικής εταιρίας-ή για να το θέσουμε σωστότερα της θυγατρικής της, Honda Motorcycle & Scooter India (HSMI) -κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τον αριθμό των μηχανικών που εμπλέκεται στην εξέλιξή του. Ούτε λίγο ούτε πολύ η ομάδα που εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project απαριθμεί 200 άτομα που προέρχονται από την HSMI και την Honda Research & Development India, το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης που έχει δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη αγορά.

Αν και δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες γα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου δίκυκλου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μοτοσικλέτα με κινητήρα μέχρι 125 κ.εκ. αφού αυτή είναι με διάφορα η δημοφιλέστερη κατηγορία στη χώρα. Το νέο μοντέλο αναμένεται να προστεθεί δίπλα στο επίσης καινούριο Dream Neo. Η τιμή του δεν αποκλείεται να κυμαίνεται κάτω από την τιμή των 600 περίπου ευρώ του τελευταίου, αφού είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η Yamaha ετοιμάζει τη δική της πρόταση με τιμή που θα βρίσκεται κοντά στα 450 ευρώ!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ