Διαφωνεί με τον συμπατριώτη του, ο Giacomo Agostini...

Agostini εναντίον Rossi: «Έτσι είναι οι αγώνες!»

Διαφωνεί ριζικά με τον Rossi και υπερασπίζεται τον Marquez ο ιστορικός Giacomo Agostini! Δείτε τι είπε…Σίγουρα κάποιος θα στενοχωρηθεί!

Τα συμβάντα του αγώνα της Αργεντινής απασχόλησαν τους πάντες και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Θέση πήρε και ο Giacomo Agostini, ο απόλυτος ρέκορντμαν των 15 τίτλων, ο οποίος τέθηκε κατά του Valentino Rossi!

Ο Ιταλός παλαίμαχος αναβάτης, ο οποίος σημειωτέον ότι είναι αθλητής «παλαιάς κοπής» με ότι αυτό σημαίνει για τον τρόπο που σκέφτηκε, υπερασπίστηκε τον Marc Marquez, λέγοντας τα εξής: «Ναι, έκανε λάθος και ζήτησε συγγνώμη. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το ξανακάνει… αλλά να αποκλειστεί; Γιατί να αποκλειστεί ο Marquez και όχι και άλλοι αναβάτες που συγκρούονται κατά την διάρκεια αγώνων; Τιμωρήθηκε ήδη. Αν κάθε φορά αποκλείουμε κάποιον αναβάτη, δεν θα γίνονται αγώνες πια, όλοι θα είναι στα σπίτια τους!»

«Και στην Formula 1 αυτά γίνονται: σπρώχνονται, ακουμπάνε, βγάζει ο ένας τον άλλον έξω. Σίγουρα δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, αλλά (…) δεν μπορείς να υπολογίσεις εύκολα μια προσπέραση, είναι πολύ δύσκολο. Και αυτό πάει σε όλους. Ο Marquez δεν στοχεύει σε πόδια. Αυτό που συνέβη χθες έχει συμβεί σε μένα, στον Valentino, ακόμη και στον ίδιο αγώνα μεταξύ Zarco και Pedrosa»

O Agostini αναφέρει μάλιστα ένα παρόμοιο συμβάν, από την δική του καριέρα: «Θυμάμαι κάποτε στην Αγγλία, ήμουν στα φρένα και με ακούμπησαν  4 αναβάτες. Πάντα οι αγώνες είχαν μονομαχίες. Πρέπει μεν να υπάρχει σεβασμός, να μην ρίχνει ο ένας τον άλλον στο έδαφος, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αυτές τις μάχες. Έτσι είναι οι αγώνες! Ειδάλλως, θα πρέπει να τιμωρήσουμε το μισό grid των  Moto2 και Moto3.»

Τι λέτε εσείς για τις δηλώσεις του Ago;
 

  • Jimmys

    Συμφωνώ απόλυτα με Agostini. Επίσης να προσθέσω ότι αν βγάλουμε τις επαφές που είχε ο Marquez στον αγώνα, τί μας μένει; Μας μένει ένας Marquez σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο ταχύτητας από τους υπόλοιπους! Ξεκίνησε από 19 θέση και έφτασε 5ος!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν τα έδειναν όλα και οι υπόλοιποι αναβάτες. Και παρόλα αυτά ένας αναβάτης ξεχώρισε σαν να είναι από άλλο πλανήτη!!! Τους περνούσε όλους σαν σταματημένους. Εάν είχε ακόμη μερικούς γύρους σίγουρα θα ξαναέπαιρνε την πρώτη θέση. Σε αυτή την εξωπραγματική εμφάνιση θα ήθελα να μείνω. Για μένα με τέτοια απόδοση , είναι ο θρύλος της Αργεντινής. Απίστευτος!

     
  • SOTIRIS PILORIDIS

    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΑΓΚΟΣΤΙΝΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΓΩΝΩΝ....ΜΑΛΛΟΝ Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΑ ΚΛΠ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ.......ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.....ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ 200 ΕΩΣ 350 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Α ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΜΑΡΚΕΣ Η ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ??? ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΗΘΙΚΑ ?????ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ....ΟΚ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ....ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΥΣΤ.....Σ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ........ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??