Bell: Σχεδίασε το κράνος σου όπως το θες

Η Bell Helmets δημιούργησε ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου κράνος με τα σχέδια και τα χρώματα που θέλεις. Δες πώς θα το κάνεις…

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το να επιλέξεις νέο κράνος. Τα διαθέσιμα προϊόντα είναι ατελείωτα, ενώ τα διαφορετικά χρώματα και σχέδια περιπλέκουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Όμως, υπάρχει η περίπτωση ένα κράνος να καλύπτει όλες σου τις απαιτήσεις, αλλά τα γραφικά του να μη σε αφήνουν ικανοποιημένο. Το να στείλεις για βάψιμο το κράνος σου είναι μια επιλογή, αλλά πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να το παραλάβεις απευθείας από το εργοστάσιο στο χρώμα και το σχέδιο που θέλεις; Η Bell λοιπόν, πρωτοπορεί και σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα να σχεδιάσεις το επόμενο κράνος σου.



Για να το πετύχει αυτό συνεργάστηκε με την Helmade, η οποία κατασκευάζει custom κράνη και έχει έδρα στη Γερμανία. Για να δημιουργήσεις το δικό σου κράνος το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το www.bellhelmets.com και μέσα από την ειδική πλατφόρμα να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα σχέδια και τα χρώματα που θέλεις. Προς το παρόν η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τα κράνη Bullit, Custom 500, Moto-3 και Star MIPS.