• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμή: SWM Gran Milano 440

Περίεργος ο τίτλος αλλά αποτελεί μια to the point περιγραφή του Gran Milano της SWM. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, αποτελεί το μοναδικό μοντέλο της αγοράς που αγοράζοντας το, έχεις έτοιμη από την… βιτρίνα, μια αξιοπρεπέστατη πρόταση café racer, που σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαζόταν πολύ χρόνο και χρήμα για να υλοποιηθεί.

 
Τιμή: 5.980 ευρώ  
Χρώματα: Καφέ μεταλλικό ματ  
 +: Εμφάνιση, χαρακτήρας, πιρούνι, φρένα
-: Ασαφές κιβώτιο, ελαστικά πρώτης τοποθέτησης

Το Gran Milano, αποπνέει αυτή την αύρα της ιδιοκατασκευής και «καρφιτσώνει» παράσημα ικανού customizer στο πέτο του ιδιοκτήτη της, παρ΄ότι αποτελεί μοτοσικλέτα παραγωγής. Σσσσσς, δεν θα το καταλάβει κανείς! Το σχεδιαστικό παιχνίδι που παίζεται στο Gran Milano ακολουθεί πιστά τα πρότυπα της κατηγορίας, με τις κλασσικές γραμμές να συνδυάζονται με σύγχρονα περιφερειακά. Το αποτέλεσμα σίγουρα συγκινεί τους θιασώτες του είδους, ενώ δεσμεύει και τις ματιές ανθρώπων που δεν έχουν πολύ σχέση με την μοτοσικλέτα. Κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί το ρεζερβουάρ, με το ιδιόμορφο σχήμα του και την σοκολά – μπρονζέ βαφή του, το οποίο δεν θυμίζει τίποτα άλλο. Ενδέχεται να ξενίσει μάλιστα κάποιους αλλά σημασία έχει ότι τελικά ότι σου δίνει την εντύπωση πως ξετρυπώθηκε από κάποια αποθήκη που φιλοξενούσε racing εξαρτήματα από SoS αγώνες κλασσικών.  Η ποιότητα κατασκευής του είναι ικανοποιητική, τα υλικά και η βαφή δεν προβληματίζουν σε καμία περίπτωση και σίγουρα υπερκαλύπτουν τις όποιες απαιτήσεις απορρέουν από την τιμή των 6.000 ευρώ. 
 

 
  • Costas

    Γιατί 6000€....ρε παιδιά το ταληρακι λίγα είναι ... πανέμορφο μηχανάκι εδώ στην ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ το πουλούν σε αναλογία με το δολάριο 5500€......ή BMW G310 R....ή εταιρία στην αθηνα μου είπε ότι σύντομα έρχεται εκεί στα 5000€.......στις 6 απριλιου ΘΑΜΑΙ αθηνα για αγορά μηχανής ... γουσταρω την SWM gran MILANO ...αλλά 6000 €....ούτε με σφαίρες!!

     
  • mycolnago

    κινητηρας παλιός honda 600 xlr σε κινεζικη version.... κατα τα άλλα κουκλί.....

     

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Honda CBX1000 RNO
Honda CBX1000 RNO
Μια μοτοσυκλέτα-έκφραση του πληθωρικού στυλ, τόσο σε εμφάνισ...
Suzuki GSX-R 125
Suzuki GSX-R 125
Με εμφάνιση που παραπέμπει στο GSX-R1000 και μια οδηγική συμ...

περισσότερα »