Distinguished Gentleman s Ride 2018: Αυτή την Κυριακή!

Η μεγάλη βόλτα που ενώνει τους αναβάτες σε όλο τον κόσμο για καλό σκοπό τα τελευταία 6 χρόνια θα γίνει και στην Αθήνα, την Κυριακή που μας έρχεται. Δείτε περισσότερα…

Αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του «Distinguished GentlemanΆs Ride 2018» για την Αθήνα: Μια μοναδική βόλτα με επίκεντρο το στυλ, τις όμορφες μοτοσυκλέτες και την αλληλεγγύη των αναβατών που γίνεται για καλό σκοπό.

Η εκδήλωση «Distinguished GentlemanΆs Ride» ξεκίνησε το 2012, ως μια πρωτοβουλία να αναδειχθεί ο καλύτερος εαυτός των αναβατών παγκοσμίως, καθώς οι αναβάτες αντιμετωπίζονται ακόμη από σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα. Με την πρεμιέρα του στο Σίδνει της Αυστραλίας, όταν και συγκέντρωσε 2.500 αναβάτες από 64 πόλεις, το γεγονός είναι πλέον πολιτιστικό φαινόμενο καθώς το 2017 πραγματοποιήθηκε σε 92 χώρες, 581 πόλεις και συμμετείχαν σε αυτόν 94.000 αναβάτες.

Η βόλτα αυτή έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και συγκεντρώνει χρήματα υπέρ της αντιμετώπισης της ανδρικής κατάθλιψης και του καρκίνου του προστάτη. Μόνο πέρσι, συγκεντρώθηκαν 4.85 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως για τους σκοπούς της δράσης, ενώ από το 2013 έχουν συγκεντρωθεί συνολικά πάνω 12,5 εκατομμύρια δολάρια.

Την Κυριακή λοιπόν, στις 18.00 το απόγευμα, από το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, σας προσκαλούμε να έρθετε με την μοτοσυκλέτα σας και ντυμένοι με τα καλύτερα ρούχα σας, στην φετινή GentlemanΆs Ride που θα περιλαμβάνει γύρο της Αθήνας. Μετά από την μεγάλη βόλτα, θα επιστρέψουμε στο Αμαξοστάσιο, όπου και θα ακολουθήσει πάρτι.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Distinguished GentlemanΆs Ride κάνοντας κλικ εδώ, για να μάθετε περισσότερα και αν συνδράμετε, αν θέλετε, στην οικονομική δράση της εκδήλωσης.