net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρία συνολικά ντουλάπια με το μεγάλο κεντρικό να χωρά και δύο μισόλιτρα μπουκάλια νερού.

Ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων φέρει πλέον αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο και μία ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη που δεν υστερεί σε ενδείξεις.

Στο αριστερό γκρι γίνεται ένας μικρός πανικός από κουμπιά εκ πρώτης όψεως. Τελικά όλα είναι καλά τακτοποιημένα και συνηθίζονται γρήγορα.

Δύο full face κράνη, ένα ζευγάρι γάντια και ένα αδιάβροχο χωρούν εύκολα κάτω από τη σέλα

Εργονομία/Χώροι: Αν όχι αυτό, ποιο;!

Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζει τα Burgman είναι οι εξαιρετικοί αποθηκευτικοί χώροι και το “650” δεν πάει πίσω. Κάτω από τη σέλα χωρούν δύο κράνη κλειστού τύπου, ενώ περισσεύει χώρος και για μικροπράγματα. Χώρος υπάρχει φυσικά στην περιοχή της ποδιάς όπου φιλοξενούνται συνολικά τρία ντουλαπάκια: ένα μεγάλο κεντρικό που κλειδώνει, συνολικής χωρητικότητας 5,2 λίτρων (φέρει και παροχή ρεύματος) και δύο μικρότερα δεξιά και αριστερά 1,3 λίτρων έκαστο. Οι χώροι για τους επιβαίνοντες πραγματικά “τερματίζουν” στο Burgman και δεν νομίζουμε ότι θα βρεθεί άνθρωπος κάτω από δύο μέτρα που θα παραπονεθεί. Η σέλα με το ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι (50 χλστ. εμπρός-πίσω) είναι τεράστια και σε υποδέχεται με βασιλικές ανέσεις και η γενικότερη θέση οδήγησης σε αφήνει πραγματικά να απλωθείς, ό,τι πρέπει δηλαδή για μεγαλόσωμους. Αυτό που ενοχλεί είναι η αυτοκινητάδικου τύπου τάπα του ρεζερβουάρ με το πορτάκι που πρέπει να την ξεκλειδώσεις και να την κρατάς στο χέρι για να γεμίσεις βενζίνη. Δεν ταιριάζει στο πολυτελές Burgman. Από την άλλη η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα, οι πολύ πρακτικοί ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και τα θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα (όλα στάνταρ) σε κάνουν να το ξεχάσεις αυτό γρήγορα και να αφεθείς στην περιποίηση του ιαπωνικού scooter. 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ