net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Honda «De Palma 05»

Η νέα Honda «De Palma 05»

Η νέα Honda «De Palma 05»

Ένα Honda από τον κόσμο της rock

H εταιρεία «De Palma Cycles» της Βαρκελώνης επανασχεδίασε το Honda CG125 1989 και δημιούργησε την «De Palma 05», μια μοτοσυκλέτα εμπνευσμένη από το χώρο της punk-rock.

 
Σε μια τόσο μικρή μοτοσυκλέτα, πρώτη προτεραιότητα ήταν η ενίσχυση του αρχικού κινητήρα κι επομένως ένα κιτ εμβόλου 62 χλστ τοποθετήθηκε για να ανεβάσει την χωρητικότητα του μοντέλου σε 150 κ.εκ. Επιπλέον, προστέθηκαν καρμπιρατέρ 22 χλστ και ένας ειδικά σχεδιασμένος σιγαστήρας εξάτμισης.
 
Μετά τις αλλαγές στον κινητήρα, σειρά είχε το πώς θα διαχειρίζεται τη δύναμη της η μοτοσυκλέτα στο δρόμο. Έτσι, το «De Palma 05» απέκτησε αμορτισέρ Betor Classic 32 χλστ, ενώ στο μπροστινό μέρος διαθέτει ένα πιρούνι, δανεισμένο από ένα Moto Guzzi V50. Τόσο το εμπρόσθιο όσο και το πίσω ελαστικό είναι Avon MkΙΙ 3.5x18.
 
Επιπρόσθετα, αξιοσημείωτο είναι το ντεπόζιτο Derbi Antorcha, που χαρακτηρίζεται από ματ και γυαλιστερούς μαύρους τόνους και σε συνδυασμό με τη δερμάτινη σέλα, δίνει μια ωραία εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα. Το πίσω υποπλαίσιο τροποποιήθηκε κι αυτό για να ενσωματωθεί ένα φανάρι LED. Οι χειρολαβές είναι τύπου κλιπ ον και είναι τοποθετημένες χαμηλά, ενώ το ταχύμετρο είναι μίνιμαλ σχεδίασης.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους Ισπανούς μηχανικούς, που αναδημιούργησαν ζωή ένα Honda CG125 του 1989.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ