Μοναδικό δώρο αξίας 46.000 ευρώ

Φιλανθρωπικός έρανος με δώρο μια Panigale V4!

Ένας βρετανός εκατομμυριούχος δίνει δώρο την καινούργια του, άκρως συλλεκτική Ducati Panigale V4 Speciale για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μόλις 1.500 Panigale V4 Speciale θα κατασκευάσει η Ιταλική εταιρεία και μια από αυτές, αξίας άνω των 46.000 ευρώ, θα δοθεί ως δώρο μέσα από έρανο που θα ενισχύσει δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα της Αγγλίας.

Ο επιχειρηματίας που κρύβεται πίσω από την ιδέα προσφέρει και το σπίτι του σε άλλο διαδικτυακό έρανο. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Το ένα οδήγησε στο άλλο. Ήδη προσφέρω το σπίτι μου σε διαγωνισμό και όταν προέκυψε η ευκαιρία, είπα να το δοκιμάσω και με τη μοτοσυκλέτα. Η Panigale είναι υπέροχη στην οδήγηση και έχει συλλεκτική αξία καθώς θα κατασκευαστούν μόνο 1.500. Σκεφτήκαμε ότι ένας τέτοιος διαγωνισμός θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα.»

Εκτός από τη μοτοσυκλέτα, ο τυχερός νικητής θα πάρει μια δερμάτινη φόρμα και ένα κράνος της X-lite, ενώ 9 ακόμα νικητές θα κερδίσουν ένα κράνος X-lite Χ-803 Ultra Carbon. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλουν 5 λίρες ανά «εισιτήριο» προκειμένου να λάβουν μέρος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόνο το 20% από το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα πάει στα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μπορείτε εδώ να δείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού, αλλά μη βιαστείτε να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς αναφέρεται ρητά στους ορους, ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Αγγλίας, Ουαλίας ή Σκοτίας.